Client Testimonial
MENU

Client Case: TSC ondersteunt CTOUCH bij groei

Over CTOUCH

CTOUCH, een snelgroeiend bedrijf in Eindhoven, is een koploper als het gaat om het maken van hardware voor touchscreens, ofwel “Grote Tablets” zoals ze dat zelf zeggen. Het R&D-kantoor bevindt zich in China en software wordt door de partners van CTOUCH aangeleverd. CTOUCH levert vooral aan onderwijsinstellingen en aan binnen de zakelijke markt worden de producten van het bedrijf vooral gebruikt voor vergaderingen en presentaties.

Aanleiding

Door de grote groei van het bedrijf het afgelopen jaar, verhuisden ze in april 2018 al naar een grotere locatie – een voormalig gebouw van Philips op Strijp T. Het team van CTOUCH is momenteel 45 man sterk en alleen het afgelopen jaar zijn er 15 nieuwe medewerkers verwelkomd. Ook voor de komende jaren zijn de groeiplannen ambitieus. Bij die plannen wordt ook The Search Company betrokken. CTOUCH nam contact met ons op, omdat ze op zoek waren naar een Field Services Engineer.

Eerst inventariseren…

Tijdens een persoonlijke meeting heeft de HR-manager van CTOUCH een goede uiteenzetting over de organisatie en de te verwachten groei van het bedrijf. Onze missie is immers expert zijn in het bouwen aan organisaties. Een rondleiding werd gegeven en er werd met meerdere medewerkers van CTOUCH gesproken. Meerdere medewerkers konden hun input leveren over welke vaardigheden een Field Services Engineer moest hebben. Dit gaf ons de kans om een goede indruk te krijgen van het soort werknemer dat bij het bedrijf zou passen.

De zoektocht…

Terug op kantoor begon onze zoektocht. We maakten gebruik van al onze middelen, van onze eigen database tot aan social media. Door een gerichte search waren we snel in staat om een aantal goede kandidaten te informeren over de opportunity. Deze beste kandidaat introduceerden wij bij CTOUCH. Zowel de HR manager alsook de hiring manager vonden de kandidaat goed toen zij zijn introductie CV lazen. Hij mocht op gesprek komen. Omdat wij de kandidaat al hadden voorzien van veel informatie over CTOUCH verscheen hij goed voorbereid op gesprek.

De ontknoping…

Na één kennismakingsgesprek – dat zeer goed beviel voor beide partijen – kon onze kandidaat al na twee weken bij CTOUCH aan de slag. We zijn dan ook trots dat we onze klant CTOUCH snel konden ondersteunen in het opvangen van hun groei en dat onze kandidaat zijn ideale baan gevonden heeft!

Terug
×

Hello!

Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us an email to guido@searchcompany.nl

× Hoe kan ik je helpen?