Assessment begeleiding

Wat is een assessment?

Een assessment is een manier voor werkgevers om te beoordelen of sollicitanten de capaciteiten bezitten die gevraagd worden voor een bepaalde functie. Een dergelijke test kan bestaan uit praktijkoefeningen, IQ of capaciteitentesten, geheel afhankelijk van de branche waarin jij je bevindt. Uit de test komt naar voren of een persoon geschikt is voor een bepaalde rol.

Assessment begeleiding bij The Search Company

Kamp je als bedrijf met het probleem niet goed te weten hoe je een assessment in kunt richten om de juiste kandidaat te kunnen selecteren? Of ben je een kandidaat en wil je graag weten hoe jij je het beste kunt voorbereiden op het maken van een assessment? In beide gevallen kun je bij The Search Company terecht voor assessment begeleiding en advies. Wij begeleiden je van A tot Z wanneer je een opdrachtgever bent én wanneer je bij een opdrachtgever van ons in procedure zit.

Assessment begeleiding door The Search Company

Waarom kiezen voor The Search Company?

Door ons netwerk en jarenlange ervaring met werving en selectie binnen de IT & Technology branche krijgen onze kandidaten regelmatig te maken met assessments. Een goede voorbereiding en oefening zijn belangrijk voor het goed doorstaan van een assessment; dat weten we maar al te goed. Samen met jou als kandidaat gaan we op zoek naar de beste (online) tools en andere manieren om je goed voor te bereiden op een assessment. Ook voor jou als opdrachtgever weten wij welk assessment het best past bij welk type vacature. Wij stemmen ons advies af op de behoefte van de opdrachtgever. Daarnaast voorziet ons netwerk ons van kennis van recente assessment technieken die met succes worden toegepast in de praktijk. Dit biedt ons de mogelijkheid om onze opdrachtgevers maatwerk advies te geven op het gebied van assessment ontwikkeling en beoordeling.

Hoe gaan wij te werk?

Voor een maatwerk aanpak nodigen wij je het liefst uit bij ons op kantoor om door te spreken hoe jij als opdrachtgever of als kandidaat het beste te werk kunt te gaan. Daarnaast is het ook mogelijk voor opdrachtgevers om het assessment process volledig te outsourcen op basis van recruitment process outsourcing principes. Wij komen dan met een voorstel dat volledig in overleg met jouw organisatie zal worden uitgevoerd.

Plaatsen waar wij begeleiding voor assessments uitvoeren

Wij begeleiden assessments in onder andere Amsterdam, EindhovenUtrecht, Nijmegen, Rotterdam, Zwolle, België, Den Haag, Tilburg, ’s Hertogenbosch en meer.

Indien je geïnteresseerd bent in onze werkwijze, dienstverlening of direct een vacature bij ons wilt uitzetten, neem dan gerust contact met ons op.

Ben je een geïnteresseerde kandidaat en benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Dan kun je hier een open sollicitatie achterlaten! Een van onze recruiters zal dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.