Detachering

Wat is detachering?

Als bedrijf kun je tijdelijk een werknemer ‘inhuren’ van een ander bedrijf. Dat heet detachering. Het voordeel van detachering is dat je snel deskundig personeel met een frisse blik op het te verrichten werk kun inzetten. Detachering is in verschillende gevallen handig, hierbij valt te denken aan tijdelijke vervanging van een medewerker, als er plotseling extra capaciteit is nodig of bij projecten die vragen om specifieke kennis of vaardigheden.

Detachering bij The Search Company

Word je binnen jouw organisatie geconfronteerd met IT en Engineering gerelateerde projecten en heb je hier een flexibele personeelsschil voor nodig? Dan ben je bij de zuster onderneming van The Search Company aan het juiste adres. In 2007 hebben wij detacheringsbureau The Project Company opgericht. Vanuit The Project Company zorgen wij voor flexibele oplossingen voor de staffing van jouw IT en Engineering projecten.

Onze zuster onderneming The Project Company is NEN 4400-1 gecertificeerd. De Stichting Normering Arbeid heeft een een nationale norm in het leven geroepen die eisen stelt aan in Nederland gevestigde uitleners en (onder)aannemers van werk. Deze eisen richten zich op de afdracht van belastingen en sociale premies en het gerechtigd zijn tot het verrichten van arbeid in Nederland. Het doel van de norm is het risico voor opdrachtgevers op verhaal en boetes van de Belastingdienst en andere overheidsinstanties te beperken.

Omdat wij NEN 4400-1 gecertificeerd zijn hebben wij ook een erkend referent status kunnen verkrijgen bij de Immigratie en Naturalisatiedienst (IND) van het Ministerie van Justitie en Veiligheid. Hierdoor vind je als opdrachtgever in The Project Company een partner om u te assisteren bij het aantrekken van kenniswerkers en internationaal talent.

Deta-Vast bij The Search Company

The Search Company kan door haar intensieve samenwerking met The Project Company ook een detavast-constructie aanbieden. Deze hybride detacheringsvorm is erg populair. Wij combineren het traditionele detacheren met werving en selectie.
Als je als medewerker bijvoorbeeld per direct beschikbaar bent en open staat voor een vaste functie dan treed je in eerste instantie in dienst bij The Project Company. Ideaal als je niet als interim IT specialist door het leven wilt gaan. Na een bepaalde inhuurperiode (meestal een half jaar) heeft een opdrachtgever de mogelijkheid om jou direct een arbeidsovereenkomst aan te bieden.

Onze expertises

Met een track record in detachering van ruim 14 jaar hebben wij als detacheringsbedrijf geruime ervaring met diverse detachering concepten en zijn wij specialist binnen de IT branche. Onze kerndisciplines binnen deze branche zijn: IT detachering, Technology detachering en Finance detachering.

 

IT Technology
Sales Finance
Consultancy Management

Waarom kiezen voor The Search Company?

Anders dan onze concurrentie kijken wij als detacheerder volledig naar de behoefte van onze opdrachtgever. Dit wil zeggen; geen onnodige detacheringsconstructies indien hier geen directe behoefte aan is. We maken een groeiplan voor de lange termijn en geven jou advies of ons detacheringsmodel voor jouw organisatie de uitkomst kan bieden. Wil je bijvoorbeeld niet direct een werknemer in dienst nemen, maar eerst voor een half jaar laten detacheren? Geen probleem. Wij gaan voor je op zoek naar de juiste professional. Heb je aan de andere kant een project dat drie jaar gaat duren en ben je op zoek naar professionals op projectbasis? Ook dan kunnen wij als detacheerder een uitkomst voor je bieden. Kortom, flexibiliteit en maatwerk staat voor ons hoog in het vaandel.

Hoe gaan wij te werk?

Voor elke fase binnen uw IT en Engineering project heeft The Project Company HBO- en Academisch opgeleide professionals in huis, werkzaam in diverse technische functies en disciplines. We verlenen onze ICT detachering diensten aan opdrachtgevers onder verschillende contractvormen. Zo bestaat de mogelijkheid om voor een detavast-constructie te kiezen. Hierbij treedt een professional eerst in dienst bij The Project Company en wordt deze bij gedetacheerd. De Key Account Managers van The Project Company fungeren gedurende een periode van 1040 uur als schaduwmanager voor de IT en Engineering professional en de opdrachtgever. Na een vooraf afgesproken termijn van IT detachering en bij wederzijdse tevredenheid kan een kandidaat bij je in dienst treden. Ook bestaat de mogelijkheid voor volledige detachering – hiermee zorgen wij voor de juiste IT en Engineering specialisten op projecten en ondervang je tijdelijke pieken in jouw personeelsbehoeften. Informeer gerust en vrijblijvend naar een maatoplossing voor jouw behoeften.

Plaatsen waar wij detacheren

Wij detacheren in onder andere Amsterdam, EindhovenUtrecht, Nijmegen, Rotterdam, Zwolle, België, Den Haag, Tilburg, ’s Hertogenbosch en meer.

Indien je geïnteresseerd bent in onze werkwijze, dienstverlening of direct een vacature bij ons wilt uitzetten, neem dan gerust contact met ons op.

Ben je een geïnteresseerde kandidaat en benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Dan kun je hier een open sollicitatie achterlaten! Een van onze recruiters zal dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Wat we nog meer doen

..

Werving en selectie

Effectief bouwen aan de groei van organisaties.

Onze ervaren recruiters zijn elke dag aan het werk om de beste kandidaten te vinden. Wij bemiddelen vaste medewerkers die perfect passen bij jouw cultuur en bedrijfsdoelstellingen.

..

Executive search

Executives in beweging brengen. Dat is de sleutel tot succes.

Onze headhunters gaan effectief en doelgericht in gesprek met ervaren professionals die passen bij de kern van jouw organisatie. Een persoonlijke benadering staat daarbij centraal.