Employer branding

Employer branding betekenis

Wat we verstaan onder employer branding zijn letterlijk alle manieren waarop u uw bedrijf als werkgever in een positief daglicht kunt zetten. Idealiter wil je jouw bedrijf op een dergelijke wijze promoten dat potentiële werknemers jouw bedrijf zien als een geweldig bedrijf om voor te werken.

Employer branding bij The Search Company

Wij bij The Search Company kunnen u ondersteunen met het opzetten en ondersteunen van uw arbeidsmarktcommunicatieplan. Onlangs voerde The Search Company in samenwerking met Tilburg University een onderzoek uit: ‘Beïnvloedt een vacature op onze website hoe potentiële werknemers uw bedrijf zien op een positieve manier?’. De uitkomst van dit onderzoek was volmondig, ja. De manier waarop wij uw vacature promoten en intentie van potentiële kandidaten om daadwerkelijk te solliciteren zijn zelfs onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het mooie is namelijk; wij als recruitmentbureau doen continu een goed woordje om een positief bedrijfsimago voor onze opdrachtgevers te waarborgen. Overtuigingskracht met zicht op employer branding, dat hebben onze recruitment consultants zeker in hun mars. Daardoor is adverteren via The Search Company ook de ideale manier om snel en effectief te werken aan uw employer brand.

employer branding

 Hoe gaan wij te werk?

Nadat wij je grondig hebben geïnterviewd om een beeld te krijgen van een vacature gaan wij op zoek naar kandidaten. Geschikte kandidaten vertellen we met veel lof over jouw organisatie en de functie die je wenst te vervullen. Daarnaast zetten wij jouw vacature uit op onze website en sociale mediakanalen voor een groter bereik. Over het algemeen zullen wij dit anoniem doen. U kunt er echter ook voor kiezen om de contactgegevens van onze recruiter onderaan de vacature op jouw kanalen te zetten en hem/haar aan te stellen tot hoofd recruiter voor deze vacature. In dat geval zullen wij jouw vacature niet anoniem maar met gegevens van jouw bedrijf promoten. Daarnaast zal jouw vacature naast sociale media kanalen gratis via onze recruitment tools (zoals Monsterboard) worden gepromoot.

Plaatsen waar wij Employer Branding campagnes uitvoeren

Wij voeren employer branding campagnes onder andere uit in de omgeving van AmsterdamEindhovenUtrechtNijmegenRotterdamZwolleBelgiëDen HaagTilburg’s Hertogenbosch en meer.

Indien je geïnteresseerd bent in onze werkwijze, dienstverlening of direct een vacature bij ons wilt uitzetten, neem dan gerust contact met ons op.

Ben je een geïnteresseerde kandidaat en benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Dan kun je hier een open sollicitatie achterlaten! Een van onze recruiters zal dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.