Employer branding

Employer branding betekenis

Wat we verstaan onder employer branding zijn letterlijk alle manieren waarop u uw bedrijf als werkgever in een positief daglicht kunt zetten. Idealiter wilt u uw bedrijf op een dergelijke wijze promoten dat potentiële werknemers uw bedrijf zien als een geweldig bedrijf om voor te werken.

Employer branding bij The Search Company

Wij bij The Search Company kunnen u ondersteunen met het opzetten en ondersteunen van uw arbeidsmarktcommunicatieplan. Onlangs voerde The Search Company in samenwerking met Tilburg University een onderzoek uit: ‘Beïnvloedt een vacature op onze website hoe potentiële werknemers uw bedrijf zien op een positieve manier?’. De uitkomst van dit onderzoek was volmondig, ja. De manier waarop wij uw vacature promoten en intentie van potentiële kandidaten om daadwerkelijk te solliciteren zijn zelfs onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het mooie is namelijk; wij als recruitmentbureau doen continu een goed woordje om een positief bedrijfsimago voor onze opdrachtgevers te waarborgen. Overtuigingskracht met zicht op employer branding, dat hebben onze recruitment consultants zeker in hun mars. Daardoor is adverteren via The Search Company ook de ideale manier om snel en effectief te werken aan uw employer brand.

employer branding

Hoe gaan wij te werk?

Nadat wij u grondig hebben geïnterviewd om een beeld te krijgen van een vacature gaan wij op zoek naar kandidaten. Geschikte kandidaten vertellen we met veel lof over uw organisatie en de functie die u wenst te vervullen. Daarnaast zetten wij uw vacature uit op onze website en sociale mediakanalen voor een groter bereik. Over het algemeen zullen wij dit anoniem doen. Echter, u kunt er ook voor kiezen om
contactgegevens van onze recruiter onderaan de vacature op uw kanalen te zetten en hem/haar aan te stellen tot hoofd recruiter voor deze vacature. In dat geval zullen wij uw vacature niet anoniem maar met gegevens van uw bedrijf promoten. Daarnaast zal uw vacature naast sociale media kanalen gratis via onze recruitment tools (zoals Monsterboard) worden gepromoot.

Plaatsen waar wij Employer Branding campagnes uitvoeren

Wij voeren employer branding campagnes onder andere uit in de omgeving van AmsterdamEindhovenUtrechtNijmegenRotterdamZwolleBelgiëDen HaagTilburg’s Hertogenbosch en meer.

Bent u geïnteresseerd naar onze Employer Branding service? Informeer gerust en vrijblijvend naar een maatoplossing die aansluit op uw behoefte.

Bent u een geïnteresseerde kandidaat en benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Dan kun je hier een open sollicitatie achterlaten, dan neemt een van onze recruiters zo spoedig mogelijk contact met u op.