Nijmegen

Werving en selectie Nijmegen

Werving en selectie is een vorm van arbeidsbemiddeling wat we in het Engels vertaald ook wel kennen als Recruitment & Selection. Het proces omvat het zoeken, aantrekken, selecteren en voorstellen van geschikte kandidaten voor een baan of vacature bij een bedrijf of instelling. Bij wederzijdse interesse vanuit kandidaat en opdrachtgever kan de kandidaat worden aangesteld bij het betreffende bedrijf of de instelling. U hoeft niet direct op zoek naar een Recruitment Agency in Nijmegen om de beste kandidaten te vinden voor uw vacature. The Search Company is expert in IT/ Technology en Sales Recruitment in geheel Nederland. Veel van onze klanten en kandidaten bevinden zich in de omgeving van Nijmegen en de provincie Gelderland. Hierdoor is ons Recruitment Bureau een gewaardeerd partner voor werving en selectie in Nijmegen en omgeving. 

Nijmegen

Veel van onze klanten, kandidaten en opdrachtgevers bevinden zich in en rondom Nijmegen en Arnhem. 

Onze expertises

Met een track record in werving en selectie in Nijmegen van ruim 20 jaar hebben wij als recruitment agency ruime ervaring met diverse recruitment concepten en zijn wij specialist binnen de IT branche. Onze kerndisciplines binnen deze branche zijn: IT recruitment, Technology recruitment, Sales recruitment, Finance recruitment, Management recruitment, Marketing Recruitment en Consultancy Recruitment. Bent u op zoek naar een Recruitment bureau in Nijmegen neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Populaire ICT vacatures in Nijmegen

The Search Company heeft als recruitment bureau diverse opdrachtgevers in Nijmegen en omgeving. Deze organisaties hebben regelmatig ICT vacatures. Onze IT recruiters vinden voor deze organisaties de beste IT specialisten voor hun ICT vacatures. 
Ben je een ICT professional en op zoek naar ict vacatures in Nijmegen ? Vind hier je ict vacatures in Nijmegen of omgeving. Solliciteer direct!
 

Plaatsen waar wij nog meer opereren

Wij opereren ook nog in onder andere Amsterdam, EindhovenUtrecht, Nijmegen, Rotterdam, Zwolle, België, Den Haag, Tilburg, ’s Hertogenbosch en meer.

Indien u geïnteresseerd bent in onze werkwijze, dienstverlening of direct een vacature bij ons wilt uitzetten, neem dan gerust contact met ons op.