Eindhoven

Werving en selectie Eindhoven

Werving en selectie is een vorm van arbeidsbemiddeling wat we in het Engels vertaald ook wel kennen als Recruitment & Selection. Het proces omvat het zoeken, aantrekken, selecteren en voorstellen van geschikte kandidaten voor een baan of vacature bij een bedrijf of instelling. Bij wederzijdse interesse vanuit kandidaat en opdrachtgever kan de kandidaat worden aangesteld bij het betreffende bedrijf of de instelling. The Search Company ondersteunt u (als werkgever of als werknemer) graag bij dit proces. The Search Company is opgericht in Eindhoven in het jaar 2000. ICT Recruitment zit in ons DNA. Onze oprichter is altijd werkzaam geweest in de ICT industrie dus wij spreken het jargon van de IT wereld.

ICT is erg belangrijk voor Eindhoven en omgeving. Eindhoven heeft immers ‘de slimste vierkante km van Europa’ met de High Tech Campus. En wat denk je bijvoorbeeld van Brainport? Het kantoor van The Search Company bevindt zich in de Apparatenfabriek op het bruisende Strijp-S waarin technologie, creativiteit en business elkaar vinden.

Het vinden en benaderen van goede ICT specialisten vereist maatwerk. Werving en selectie binnen dit domein vereist dat je kennis hebt van het ICT landschap en de ontwikkelingen. Daarnaast is het van groot belang dat er een gedegen netwerk aan bedrijven en kandidaten. In de regio Eindhoven werken wij voor zowel IT rollen bij (niet-IT gerelateerde) eindklanten als oor (executive) business rollen bij IT- en software bedrijven.

Werving en selectie van ICT professionals kunt u het beste overlaten aan de allerbeste ICT recruiters. Deze vind u bij The Search Company! Profiteer van het netwerk van ICT specialisten dat wij de afgelopen 20 jaar hebben mogen opbouwen in Eindhoven. 

The Search Company

Plaatsen waar wij nog meer opereren

Wij opereren ook nog in onder andere AmsterdamUtrecht, Nijmegen, Rotterdam, Zwolle, België, Den Haag, Tilburg, ’s Hertogenbosch en meer.

Onze expertises

Met een track record in werving en selectie in Eindhoven van ruim 20 jaar hebben wij als Eindhovense recruitment agency ruime ervaring met diverse recruitment concepten en zijn wij specialist binnen de IT branche. Onze kerndisciplines binnen deze branche zijn: IT recruitment, Technology recruitment, Sales recruitment, Finance recruitment, Management recruitment, Marketing Recruitment en Consultancy Recruitment. 

Populaire ICT vacatures in Eindhoven

The Search Company heeft als recruitment bureau diverse opdrachtgevers in Eindhoven en omgeving. Deze organisaties hebben regelmatig ICT vacatures. Onze IT recruiters vinden voor deze organisaties de beste IT specialisten voor hun ICT vacatures. 
Ben je ICT professional en op zoek naar ict vacatures in Eindhoven? Vind hier je ict vacatures in Eindhoven of omgeving. Solliciteer direct!
 
Indien u geïnteresseerd bent in onze werkwijze, dienstverlening of direct een vacature bij ons wilt uitzetten, neem dan gerust contact met ons op.