Eindhoven

Werving en selectie Eindhoven

Werving en selectie is een vorm van arbeidsbemiddeling wat we in het Engels vertaald ook wel kennen als Recruitment & Selection. Het proces omvat het zoeken, aantrekken, selecteren en voorstellen van geschikte kandidaten voor een baan of vacature bij een bedrijf of instelling. Bij wederzijdse interesse vanuit kandidaat en opdrachtgever kan de kandidaat worden aangesteld bij het betreffende bedrijf of de instelling. The Search Company is opgericht in Eindhoven in het jaar 2000. ICT Recruitment zit in ons DNA. Onze oprichter is altijd werkzaam geweest in de ICT industrie dus wij spreken het jargon van de IT wereld. ICT is erg belangrijk voor Eindhoven en omgeving. Het vinden en benaderen van goede ICT specialisten vereist maatwerk. Werving en selectie binnen dit domein vereist dat je kennis hebt van het ICT landschap en de ontwikkelingen. Daarom kunt u werving en selectie van ICT professionals het beste overlaten aan de beste ICT recruiters. Deze vind u bij The Search Company. Graag zijn wij u van dienst om ook uw ICT vacatures in te vullen! Profiteer van het netwerk van ICT specialisten dat wij de afgelopen 20 jaar hebben mogen opbouwen in Eindhoven. 

The Search Company

Plaatsen waar wij nog meer opereren

Wij opereren ook nog in onder andere AmsterdamUtrecht, Nijmegen, Rotterdam, Zwolle, België, Den Haag, Tilburg, ’s Hertogenbosch en meer.

Onze expertises

Met een track record in werving en selectie in Eindhoven van ruim 20 jaar hebben wij als Eindhovense recruitment agency ruime ervaring met diverse recruitment concepten en zijn wij specialist binnen de IT branche. Onze kerndisciplines binnen deze branche zijn: IT recruitment, Technology recruitment, Sales recruitment, Finance recruitment, Management recruitment, Marketing Recruitment en Consultancy Recruitment. 

Populaire ICT vacatures in Eindhoven

The Search Company heeft als recruitment bureau diverse opdrachtgevers in Eindhoven en omgeving. Deze organisaties hebben regelmatig ICT vacatures. Onze IT recruiters vinden voor deze organisaties de beste IT specialisten voor hun ICT vacatures. 
Ben je ICT professional en op zoek naar ict vacatures in Eindhoven? Vind hier je ict vacatures in Eindhoven of omgeving. Solliciteer direct!
 
Indien u geïnteresseerd bent in onze werkwijze, dienstverlening of direct een vacature bij ons wilt uitzetten, neem dan gerust contact met ons op.