Helmond

Werving en selectie Helmond

Werving en selectie is een vorm van arbeidsbemiddeling wat we in het Engels vertaald ook wel kennen als Recruitment & Selection. Het proces omvat het zoeken, aantrekken, selecteren en voorstellen van geschikte kandidaten voor een baan of vacature bij een bedrijf of instelling. Bij wederzijdse interesse vanuit kandidaat en opdrachtgever kan de kandidaat worden aangesteld bij het betreffende bedrijf of de instelling. The Search Company ondersteunt u (als werkgever of als werknemer) graag bij dit proces. The Search Company is opgericht in Eindhoven in het jaar 2000. ICT Recruitment zit in ons DNA. Onze oprichter is altijd werkzaam geweest in de ICT industrie dus wij spreken het jargon van de IT wereld.

IHelmond ligt in regio Eindhoven. IT is erg belangrijk in deze regio! Eindhoven heeft immers ‘de slimste vierkante km van Europa’ met de High Tech Campus. En wat denk je bijvoorbeeld van Brainport? Het kantoor van The Search Company bevindt zich in de Apparatenfabriek op het bruisende Strijp-S waarin technologie, creativiteit en business elkaar vinden.

Het vinden en benaderen van goede ICT specialisten vereist maatwerk. Werving en selectie binnen dit domein vereist dat je kennis hebt van het ICT landschap en de ontwikkelingen. Daarnaast is het van groot belang dat er een gedegen netwerk aan bedrijven en kandidaten. In de regio Eindhoven werken wij voor zowel IT rollen bij (niet-IT gerelateerde) eindklanten als voor (executive) business rollen bij IT- en software bedrijven.

Werving en selectie van ICT professionals kunt u het beste overlaten aan de allerbeste ICT recruiters. Deze vind u bij The Search Company! Profiteer van het netwerk van ICT specialisten dat wij de afgelopen 20 jaar hebben mogen opbouwen in Eindhoven.

helmond

Onze expertises

Met een track record in werving en selectie in Helmond van ruim 20 jaar hebben wij als recruitment agency ruime ervaring met diverse recruitment concepten en zijn wij specialist binnen de IT branche. Onze kerndisciplines binnen deze branche zijn: IT recruitment, Technology recruitment, Sales recruitment, Finance Recruitment, Management Recruitment, Marketing Recruitment en Consultancy Recruitment. Bent u op zoek naar een Recruitment bureau in Helmond neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Populaire ICT vacatures in Helmond

The Search Company heeft als recruitment bureau diverse opdrachtgevers in Helmond (Eindhoven) en omgeving. Deze organisaties hebben regelmatig ICT vacatures. Onze IT recruiters vinden voor deze organisaties de beste IT specialisten voor hun ICT vacatures.

Ben je een ICT professional en op zoek naar ict vacatures in Helmond ? Vind hier je ICT vacatures in Helmond of omgeving. Solliciteer direct!
 

Plaatsen waar wij nog meer opereren

Wij opereren ook nog in onder andere Amsterdam, EindhovenUtrecht, Nijmegen, Rotterdam, Zwolle, België, Den Haag, Tilburg, ’s Hertogenbosch en meer.

Indien u geïnteresseerd bent in onze werkwijze, dienstverlening of direct een vacature bij ons wilt uitzetten, neem dan gerust contact met ons op.