IT recruitment

Wat is IT?

IT Recruitment, wat bedoelen we daar precies mee? Daarvoor zullen we eerst duiken in de betekenis van IT. De informatie- en communicatietechnologie, is een vakgebied dat zich bezighoudt met informatiesystemen, telecommunicatie en computers. Hieronder valt het ontwikkelen en beheren van systemen, netwerken, databases en websites. Ook het onderhouden van computers en programmatuur en het schrijven van software valt hieronder. Vaak gebeurt dit in een bedrijfskundige context. De IT is tegenwoordig van toepassing op allerlei topsectoren zoals: Agrofood, Kastuinbouw, High Tech Systemen & Materialen, Logistiek, Energie, Chemie, Water en Life Sciences.

IT is daarmee een heel breed gebied dat verder gaat dan alleen de thuiscomputer. Denk maar eens aan smartphones, tablets, servers, het internet, televisies, robots, de pinautomaat, Facebook, de kassa in een winkel, en nog veel en veel meer. Overal in je omgeving zie je tegenwoordig IT. Bij de bushalte, op scholen, bij bedrijven, in de auto etc. Het maakt ons leven vaak een stuk gemakkelijker, maar we worden er ook steeds afhankelijker van.

De afgelopen jaren heeft de IT-branche zich dan ook snel ontwikkeld. In de toekomst zullen meer technologische ontwikkelingen in de IT plaatsvinden, zoals automatisering, robotisering en de opkomst van machine learning. Organisaties zullen steeds afhankelijker worden van IT door middel van apps, software en andere technologische ontwikkelingen

IT recruitment bij The Search Company

The Search Company is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het werven van hoogopgeleide ICT-professionals voor IT vacatures op professioneel niveau. We opereren landelijk en zelfs in de gehele Benelux. Hierbij werven wij zowel vast alsook tijdelijk personeel voor werkgevers, variërend van midden- en klein bedrijven tot grote multinationals. Onze IT Recruitment Consultants hebben uitstekend inzicht in de huidige ICT-trends en de digitale transformaties die organisaties door moeten voeren om succesvol te blijven. Met deze achtergrond in de IT en uitgebreide ervaring in het werven van IT-profielen, weten onze recruiters hoe het is om vacatures in uw sector in te vullen. Daarbij wordt rekening gehouden met zowel het perspectief van de kandidaat als de werkgever.

ICT vacatures die we succesvol hebben ingevuld en zijn bijvoorbeeld: IT Manager, CIO, ICT Specialist, Projectmanager, Informatiemanager, Solution Architect, Enterprise Architect, Informatieanalist, Senior ICT Consultant, Systeembeheerder, IT Auditor, Consultant Data-analytics, Internet of Things Architect en Functioneel Applicatiebeheerder.

 

Altijd openstaande IT vacatures

Systeembeheerder

Bekijk hier onze altijd openstaande vacature: Systeembeheerder.

ICT Solution Architect

Bekijk hier onze altijd openstaande vacature: ICT  Architect.

Netwerk Engineer

Bekijk hier onze altijd openstaande vacature: Netwerk Engineer.

IT Support Engineer

Bekijk hier onze altijd openstaande vacature: Support Engineer.

Cloud Engineer

Bekijk hier onze altijd openstaande vacature: Cloud Engineer.

Software Developer

Bekijk hier onze altijd openstaande vacature: Software Developer..

Ontdek al onze expertises