Consultancy recruitment

Consultancy Recruitment bij The Search Company

The Search Company is gespecialiseerd in het werven van consultancy functies op professioneel niveau, oftewel Consultancy Recruitment. We werven landelijk, tijdelijk en vast personeel voor werkgevers, variërend van midden- en kleinbedrijven tot grote multinationals.

ICT-consulting of technology advisering, is een segment dat zich richt op het adviseren van bedrijven over hoe zij informatietechnologie (IT) het beste kunnen benutten voor het behalen van hun bedrijfsdoelstellingen. IT-consulting omvat zowel advies- als implementatiediensten.
IT-consultants worden door klanten ingehuurd om hen te ondersteunen bij het gebruik van IT voor het realiseren van bedrijfsdoelstellingen of het oplossen van bepaalde IT-uitdagingen. IT-projecten kunnen variëren van strategische projecten (zoals het ontwikkelen van een nieuwe IT-strategie of cyberveiligheid aanpak), tactische projecten (zoals de implementatie van een ERP-systeem of de selectie van een IT-systeem), tot operationele projecten (software ontwikkeling zoals de ontwikkeling van een mobiele applicatie).

Vacatures die we succesvol hebben ingevuld en waarvoor we altijd beschikbare professionals in ons netwerk hebben zijn bijvoorbeeld: Technisch Consultant, Connectivity Consultant, IT Security Consultant, ERP-Consultant, Low Code applicatie ontwikkelaar en Software Consultant.

Altijd openstaande consultancy vacatures

Technical Consultant

Bekijk hier onze altijd openstaande vacature: Technisch Consultant.

Business Consultant

Bekijk hier onze altijd openstaande vacature: Business Consultant.

Recruitment Consultant

Bekijk hier onze altijd openstaande vacature: Recruitment Consultant.

Ontdek al onze expertises