Finance recruitment

Finance Recruitment bij The Search Company

Zoekt u hulp op het gebied van Finance Recruitment? Bent u voor uw organisatie op zoek naar een Controller, Financieel Directeur of een CFO? Gezien dergelijke rollen een cruciale rol spelen binnen uw organisatie, is het van belang dat een bureau financiële functies begrijpt. Wij hebben verstand van de markt en hebben onze kennis op orde.

The Search Company is gespecialiseerd in het werven van financiële functies op senior en professioneel niveau. We werven landelijk, tijdelijk en vast personeel voor werkgevers, variërend van midden- en klein bedrijven tot grote multinationals.

Er zijn natuurlijk veel headhunters in Nederland. Maar er zijn minder headhunters die een groot netwerk hebben binnen het IT segment. Daar ligt onze toegevoegde waarde. Wij kennen het IT landschap en hebben zicht op functie kenmerken als forecasting, het opstellen van rapportages, BTW aangiftes, het opstellen van KPI’s en het samenwerken met meerdere management leden.

“Wist u dat The Search Company als headhunter de afgelopen twee jaar 4 CFO’s heeft kunnen bemiddelen bij software bedrijven“

The Search Company heeft een track record in Finance Recruitment. Wij vinden de beste Controllers, Financieel Directeuren en CFO’s voor uw organisatie. Meermalen hebben wij DGA’s, Raden van Bestuur of Venture Capital companies ondersteund bij het vinden van de beste financieel directeuren voor de organisaties waarin zij investeren. Wij acteren op dat moment als een headhunter.

Vacatures die we succesvol hebben ingevuld en waarvoor we altijd beschikbare professionals in ons netwerk hebben zijn bijvoorbeeld: CFO, Financieel Directeur, Business Controller, Finance Manager, Portfolio Coördinator en Financial Analist.

Finance recruitment