Management recruitment

Management Recruitment bij The Search Company

The Search Company is gespecialiseerd in Management Recruitment, oftewel het werven van senior management en directie functies op professioneel niveau. We werven landelijk, tijdelijk en vast personeel voor werkgevers, variërend van midden- en klein bedrijven tot grote multinationals.

Jouw organisatie is continu in beweging. Jouw IT-afdeling ondersteunt uw bedrijfsprocessen. Op IT-
gebied dienen er vaak strategische keuzes gemaakt te worden. Digital Transformation, Outsourcing, Cloud, Securitybeleid (GDPR compliancy etc), de ontwikkelingen in de IT-industrie volgen elkaar razendsnel op. Jouw IT-organisatie dient adaptive te zijn. Ben jij voor jouw organisatie op zoek naar een IT Manager, CIO of een Project Manager? Dan kunnen wij je verder helpen op het gebied van Management Recruitment!

De managers die wij bemiddelen gaan zich meestal bezig houden met transformaties. Denk hierbij aan het opzetten of implementeren van nieuwe processen, systemen of afdelingen. Maar ook internationalisatie, verander- en crisismanagement behoren tot hun takenpakket.

Vacatures die we succesvol hebben ingevuld en waarvoor we altijd beschikbare professionals in ons netwerk hebben zijn bijvoorbeeld: International IT Director, IT Service Delivery Manager, Technical Director en Marketing Manager.

Management recruitment