Technology recruitment

Technology Recruitment bij The Search Company

Eindhoven is natuurlijk “the place to be” wanneer het gaat om de HighTech Industrie en Technology Recruitment. Hoogopgeleide hightech engineers van over de hele wereld trekken langzaam maar zeker naar Eindhoven toe. Met bedrijven als Philips en ASML groeit Eindhoven erg snel. De High Tech Campus is opengesteld voor startups en gevestigde technologische bedrijven. Op dit terrein zijn inmiddels meer dan 160 bedrijven gevestigd, waaronder Signify, NXP en Intel.

Op de in 2019 geopende Brainport Industrie Campus; komen de meest innovatieve en succesvolle bedrijven en instituten uit de Brainport regio bij elkaar als één geheel. Diverse klanten van The Search Company hebben inmiddels hun intrek genomen in deze Campus. Thema’s als Smart Industry (Industrie 4.0), kunstmatige intelligentie en Internet of Things zijn hier aan de orde van de dag.

Omdat wij gevestigd zijn op Strijp-S, het hart van deze technologische regio, kan het niet anders dat wij binnen ons netwerk heel veel technologische bedrijven en technische engineers kennen. Bedrijven die op zoek zijn naar Technisch talent of Engineers die op zoek zijn naar een goede stap in hun carrière weten hun weg naar The Search Company te vinden.
The Search Company is gespecialiseerd in het werven van technologische functies op professioneel niveau. We werven landelijk, tijdelijk en vast personeel voor werkgevers, variërend van midden- en kleinbedrijven tot grote multinationals.

De technologie recruiters van The Search Company zijn bekend met de hedendaagse thema’s binnen de technologie sector. Door op de hoogte te blijven van nieuwe trends zijn wij een volwaardig gesprekspartner voor klanten en kandidaten. Thema’s die wij continu monitoren zijn:
Big data en data analytics, autonome robots, simulatie, systeemintegratie (zowel horizontaal als verticaal), Internet of Things (IoT), cybersecurity en cloud, additive manufacturing en augmented reality.

Momenteel is de pool van technisch talent in Nederland beperkt en het aantrekken van het beste talent is een belangrijke motor voor elke organisatie. Met een achtergrond in de Technology sector en uitgebreide ervaring in het werven van technologische profielen, weten onze recruiters hoe het is om in jouw sector te werken, zowel vanuit het perspectief van de kandidaat als de werkgever.

Vacatures die we succesvol hebben bemiddeld zijn bijvoorbeeld: Software Engineer, Production Engineer, Integratie Architect, IoT Engineer, Ethical Hacker, Technisch Ontwerper en ICT-Architect. 

 

Altijd openstaande technology vacatures

Support Engineer

Bekijk hier onze altijd openstaande vacature: Support Engineer.

Netwerk Engineer

Bekijk hier onze altijd openstaande vacature: Network Engineer.

Software Engineer

Bekijk hier onze altijd openstaande vacature: Software Engineer.

Cloud Engineer

Bekijk hier onze altijd openstaande vacature: Cloud Engineer.

Ontdek al onze expertises