Op visite bij de Universiteit van Tilburg – Sociale Bedrijven Dagen 2017

Op woensdag 17 mei is The Search Company aanwezig op de Universiteit van Tilburg om deel te nemen aan de Sociale Bedrijven Dagen. Dit evenement is door de UvT georganiseerd om studenten van Tilburg School of Social and Behavior Sciences en organisaties samen te brengen.

Op deze dag nemen Roland Jansen en Eva Roos (Recruitment Consultants) de Master studenten mee op de reis die The Search Company de afgelopen 17 jaar heeft gemaakt. Hierbij zullen wij onze organisatie en werkwijze toelichten.

Over The Search Company

The Search Company is een werving- en selectie bureau uit Eindhoven (Strijp-S). Inmiddels zijn wij 17 jaar gespecialiseerd in IT & Technology recruitment. Ons gedreven team voert werving- en selectie opdrachten uit voor nationale en internationale opdrachtgevers. Hierbij richten we ons op de kerndisciplines: IT, Engineering, Sales, Marketing en Management. Naast onze recruitment en executive search opdrachten, hebben wij de laatste jaren onze dienstverlening uitgebreid met het detacheringsbedrijf The Project Company. Deze tak richt zich op het detacheren en projectmatig inzetten van IT- en Engineering Professionals.

Ons doel is tweeledig: zorgen dat de kandidaat een uitdagende baan vindt, zodat hij of zij de organisatie een kwaliteitsimpuls geeft. Door onze jarenlange ervaring en ons netwerk binnen de IT en Technology wereld, kunnen wij goed inschatten wat een goede match is. Wij leggen op een persoonlijke en authenieke manier de juiste verbindingen tussen kandidaat en opdrachtgever. Onze bedrijfscultuur is te omschrijven als ambitieus, informeel en persoonlijk. Er is veel ruimte voor eigen initiatief.

Als succesvol recruitment bureau staan wij altijd open voor nieuw aanstormend talent. Ben jij momenteel bezig met het afronden van je Master en ben je:
– Commercieel gedreven?
– Geïnteresseerd in mens en organisatie?
– Een multitasker?

Kom dan gerust langs voor een kop koffie.

Graag tot de 17e!