The Search Company aanwezig op stage event UvT – Aanstormend talent gezocht!

Op 15 November 2016 heeft The Search Company deelgenomen aan het stage evenement van de Universiteit van Tilburg. Deze avond werd georganiseerd voor Master studenten van de track Economische en Arbeids- en Organisatie Psychologie. Aanwezig waren Guido Cox (Managing Director), Fabian Los (huidige stagiair) en Eva Roos (Recruitment Consultant en tevens oud-UvT student).

Voor The Search Company was dit event een mooie kans om ons bedrijf onder de aandacht te brengen bij High Potentials. Wij hebben veel enthousiaste en slimme studenten gesproken die staan te trappelen om hun kennis in de praktijk te brengen. Maar hoe ziet die praktijk er nu precies uit?

Wie zijn wij:

The Search Company is een werving- en selectie bureau dat op dit moment haar 16 jarig bestaan viert. Vanuit ons kantoor in het centrum van Eindhoven (Strijp-S) werken wij met een gedreven team van 8 headhunters voor landelijke opdrachtgevers. De disciplines waarbinnen The Search Company BV acteert, variëren van: Sales, Engineering, ICT, Finance, Algemeen Management en Management Support.

Wie ben jij:

Jij volgt een WO-opleiding op het gebied van arbeid en organisatie, (economische) psychologie, HR, etc. Je bent sociaal, leergierig en kunt snel schakelen. Je bent creatief in het bedenken en uitvoeren van recruitment initiatieven. Proactiviteit en initiatief worden zeer gewaardeerd! Voor deze stage is het belangrijk dat je communicatief sterk bent en de Nederlandse en Engelse taal goed beheerst.

Wat wij bieden:

Wij bieden jong talent de kans om een kijkje te nemen in het bedrijfsleven. Bij ons ben je niet de stagiair die alleen maar koffie haalt en de printer mag afstoffen. Je neemt actief deel aan de wekelijkse team meeting, het zoeken en intaken van kandidaten voor (internationale) searches, het coördineren van afspraken tussen opdrachtgevers en kandidaten, etc. Daarbij krijg je de mogelijkheid om jezelf op professioneel vlak te onwikkelen binnen een hecht en goed op elkaar ingespeeld team van recruiters. Vrijheid en zelfstandigheid zijn binnen onze organisatie belangrijke kernwaarden. Daarnaast is er de mogelijkheid om te werken aan studiegerelateerde opdrachten of onderzoeken en wordt hier de nodige ondersteuning in geboden door academisch geschoolde collega’s.

”Tijdens deze stage heb ik veel verschillende bedrijven leren kennen. Wat opvalt is de gedrevenheid en energie van de medewerkers. Hier werken geen losse recruiters, maar één hecht team.”

Fabian Los – huidige stagiair

Periode:

Vanaf februari 2017 voor een periode van minimaal 3 maanden, 3 dagen per week.

Interesse?

Wil jij onze nieuwe stagiair worden, of ben je al afgestudeerd en zie jij jezelf als versterking van ons Recruitment team? Neem dan contact op met Eva Roos via 06 – 10 32 51 25, of eva@searchcompany.nl