TSC en relaties al netwerkend op de fiets

Op 23 mei gingen enkele recruiters van The Search Company met klant- en kandidaat relaties te veld. Dit keer niet voor de business, maar gewoon even uitwaaien en de heuvels van het Limburgse land verkennen tijdens een volledig georganiseerde Rabo Wieler Toertocht. Volgens ons is er geen betere manier om te netwerken dan tijdens het wielrennen: sportief bezig zijn, genieten van de natuur én elkaar beter leren kennen.

Deze dag draaide om gezelligheid en interactie, zodat de groepsleden tijdens de rit en pauzes ontspannen en informeel de conversatie aan konden gaan. In overleg met Erikdekker.nl werd de dag georganiseerd. Na een welkomst hapje en drankje werden deelnemers voorzien van wielrenner kleding en indien nodig ook voorzien van een huurfiets. Helm op, bidons goed gevuld…en fietsen maar!

Niets werd aan het toeval overgelaten en het niveau (aantal kilometers, snelheid) werd volledig afgestemd op de wensen van de groep. Tijdens de tocht werd de groep bovendien voorzien van tips & tricks en leuke wielren anekdotes. Naast sportief en interactief ook nog eens leerzaam dus.

Kortom, een geslaagde dag die – als het aan ons ligt – zeker voor herhaling vatbaar is. Wij kijken er dan ook naar uit om er een te organiseren bij voldoende animo.

Ben jij een klant- of kandidaat relatie van The Search Company en lijkt het je leuk om eens mee te doen met een racefiets clinic? Je interesse tonen is mogelijk door onderstaand contactformulier in te vullen.

Tot fiets!

Fout: Contact formulier niet gevonden.