MENU

Opdrachtgevers

OPDRACHTGEVERS.
Op zoek naar een geschikt IT Recruitment – Executive Search bureau voor uw openstaande vacatures?

Dan zijn wij u graag van dienst met het vinden van de beste professional voor uw vacature. Wij richten ons op Management | Sales | ITFinance & Consultancy functies binnen de IT sector. Na een gedegen werving en selectie proces begeleiden wij u in het maken van een keuze voor de beste kandidaat. Ogenschijnlijk een eenvoudig proces. Toch kunnen er vaak dingen anders lopen dan gewenst. De kosten van het aannemen van een verkeerde persoon zijn hoog. U verliest geld én nog belangrijker: tijd. The Search Company is sinds 2000 actief in het bemiddelen van hoog opgeleide IT professionals. Wij kennen de knelpunten in het zoek- en aanname proces en staan garant voor de kandidaat die wij bemiddelen. Wij kunnen onze diensten aanbieden op basis van werving en selectie, maar ook in verschillende detacheringsconstructies.

Onze research consultants en recruitment consultants voelen zich thuis in de IT industrie. Wij spreken de taal van onze opdrachtgevers en hebben een enorm netwerk van IT professionals. Door onze ervaring die wij de afgelopen 17 jaar hebben opgebouwd binnen de werving- en selectie branche zijn wij in staat om ons dienstenpakket perfect af te stemmen op uw wensen en eisen. Ook indien u uw gehele interne recruitment proces wilt uitbesteden dan kunnen wij u van dienst zijn middels onze Recruitment Process Outsourcing dienstverlening.

Bent u benieuwd geworden naar onze professionals, bekijk dan hier eens onze beschikbare professionals.

Wij bieden ook IT detachering als dienst aan.

Naast onze IT recruitment en executive search opdrachten, hebben wij de laatste jaren onze dienstverlening uitgebreid met het IT detacheringsbedrijf The Project Company. Dit zusterbedrijf richt zich op het detacheren en projectmatig inzetten van IT- en Engineering Professionals.

Indien u geïnteresseerd bent in onze werkwijze, dienstverlening of direct een vacature bij ons wilt uitzetten, neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via het contactformulier hiernaast of u kunt ons bereiken op 040 296 2362.

NEEM DIRECT CONTACT OP


Terug
×

Hello!

Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us an email to guido@searchcompany.nl

× Hoe kan ik je helpen?