MENU

Opdrachtgevers

OPDRACHTGEVERS.
Op zoek naar een geschikt Recruitment en Executive Search bureau voor uw openstaande vacatures?

Dan zijn wij u, als opdrachtgever, graag van dienst met het vinden van de beste professional voor uw vacature. Na een gedegen werving en selectie proces begeleiden wij u in het maken van een keuze voor de beste kandidaat. Ogenschijnlijk een eenvoudig proces. Toch kunnen er vaak dingen anders lopen dan gewenst. De kosten van het aannemen van een verkeerde persoon zijn hoog. U verliest geld én nog belangrijker: tijd. The Search Company is sinds 2000 actief in het bemiddelen van hoog opgeleide professionals. Wij kennen de knelpunten in het zoek- en aanname proces en staan garant voor de kandidaat die wij bemiddelen. Wij kunnen onze diensten aanbieden op basis van werving en selectie, maar ook in verschillende detacheringsconstructies.

Bij The Search Company gaat het om een combinatie van kwaliteit en snelheid. Door onze ervaring binnen de werving- en selectie branche en kennis van de markt zijn wij in staat om ons dienstenpakket perfect af te stemmen op uw wensen en eisen. Ook indien u uw gehele interne recruitment proces wilt uitbesteden dan kunnen wij u van dienst zijn middels onze Recruitment Process Outsourcing dienstverlening.

Naast onze recruitment en executive search opdrachten, hebben wij de laatste jaren onze dienstverlening uitgebreid met het detacheringsbedrijf The Project Company. Dit zusterbedrijf richt zich op het detacheren en projectmatig inzetten van IT- en Engineering Professionals.

Indien u geïnteresseerd bent in onze werkwijze, dienstverlening of direct een vacature bij ons wilt uitzetten, neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via het contactformulier hiernaast of u kunt ons bereiken op 040 296 2362.

NEEM DIRECT CONTACT OP


Please leave this field empty.

Terug