MENU

• Executive Search – Headhunting

EXECUTIVE SEARCH - HEADHUNTING.
Executive Search en Headhunting

Bent u voor uw organisatie op zoek naar een zeer specifieke kandidaat? The Search Company heeft de ervaring om te werken in opdracht van een Raad van Bestuur (C level), Raad van Commissarissen, DGA, Venture Capital of Investeringsmaatschappij. Betreft het bijvoorbeeld een confidentiële zoekopdracht. Is de kandidaat waarnaar u op zoek bent juist werkzaam voor een ander bedrijf? Kent u de kandidaat al maar wenst u deze kandidaat op onafhankelijke wijze te benaderen?

The Search Company, uw partner op het gebied van Executive Search

Wij brengen de functie requirements in kaart bij diverse stakeholders binnen de organisatie en gaan hierna op zoek naar de beste kandidaten. The Search Company benadert kandidaten die werkzaam zijn en zal deze kandidaten overtuigen van de vacature. Een longlist bespreken wij met onze opdrachtgever en na een verdere evaluatie presenteren wij een shortlist van de beste kandidaten. Hierna begeleiden wij de sollicitatieprocedure en assisteren wij bij het arbeidsvoorwaardelijk gesprek. Wij voeren Executive Search en Headhunting opdrachten uit op basis van exclusiviteit, hierbij hanteren wij een opstart fee (retained search).

Geïnteresseerd in onze Executive Search of Headhunting?

Bent u geïnteresseerd naar onze Executive Search of Headhunting? Informeer gerust en vrijblijvend naar een maatoplossing die aansluit op uw behoefte.

NEEM DIRECT CONTACT OP


Terug
×

Hello!

Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us an email to guido@searchcompany.nl

× Hoe kan ik je helpen?