MENU

• IT Detachering

IT DETACHERING.
IT Detachering

Snel de juiste IT specialist voor uw project. Wordt u binnen uw organisatie geconfronteerd met een grote hoeveelheid IT en Engineering gerelateerde projecten en heeft u hier een flexibele personeelsschil voor nodig?

The Project Company, het IT detacheringsbedrijf

Sinds 2007 bieden wij IT detachering aan. Dit doen wij via ons IT detacheringsbedrijf: The Project Company. Vanuit deze organisatie zorgen wij voor flexibele oplossingen voor de staffing van uw IT en Engineering projecten. Wij zetten onze IT specialisten landelijk in. Wij werken met IT specialisten die bij ons in dienst zijn of met zelfstandige IT specialisten.

NEN4400-1 gecertificeerd

Wij zijn in het bezit van het Stichting Normering Arbeid(SNA)-keurmerk gebaseerd op NEN4400-1. Dit betekent dat The Project Company haar administratie inclusief de aangifte en afdracht van verschuldigde loonheffingen en omzetbelasting keurig op orde heeft. Indien u als inlener werknemers bij een uitzendbureau met SNA-keurmerk inleent, kunt u gevrijwaard worden van eventuele aansprakelijkheidsstelling door de Belastingdienst ten aanzien van niet betaalde loonheffingen en omzetbelasting door de uitlener. Bekijk onze certificering hier.

Voor meer informatie over dit certificaat en de gevolgen daarvan kunt u terecht op de website van Stichting Normering Arbeid.

Verschillende contractvormen mogelijk

Voor elke fase binnen uw IT en Engineering project heeft The Project Company HBO- en Academisch opgeleide professionals in huis, werkzaam in diverse technische functies en disciplines. We verlenen onze diensten aan opdrachtgevers onder verschillende contractvormen. Zo bestaat de mogelijkheid om voor een deta-vast detachering constructie te kiezen. Hierbij treedt een professional eerst in dienst bij The Project Company en wordt bij u gedetacheerd. Na een vooraf afgesproken termijn van detachering en bij wederzijdse tevredenheid kan een kandidaat bij u in dienst treden. Ook bestaat de mogelijkheid voor ‘volledige’ detachering. Hiermee zorgen wij voor de juiste IT en Engineering specialisten op projecten en ondervangt u tijdelijke pieken in uw personeelsbehoeften.

De partner in IT Detachering

Bent u geïnteresseerd naar onze IT detachering diensten? Informeer gerust en vrijblijven naar een maatoplossing voor uw behoefte.

NEEM DIRECT CONTACT OP


Terug
×

Hello!

Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us an email to guido@searchcompany.nl

× Hoe kan ik je helpen?