MENU

• IT Recruitment

IT RECRUITMENT.
IT RECRUITMENT

Sinds de oprichting van ons IT Recruitment en Executive Search bureau in 2000 hebben wij meer dan duizend IT vacatures mogen invullen voor onze opdrachtgevers. Wij werken met name voor IT bedrijven (Vendoren, Resellers en Distributeurs) maar ook IT afdelingen van organisaties doen regelmatig een beroep op ons als het gaat om IT recruitment. Wij geloven sterk in ons netwerk van professionals en onze dienstverlening en daarom zijn wij in staat om IT recruitment uit te voeren op basis van ‘No Cure No Pay’. Indien u met ons Service Level Agreements wenst af te spreken dan werken wij op retained basis.

The Search Company, de IT recruitment partner

Het vinden van goede IT professionals voor uw IT vacatures is maatwerk. Nadat wij uw vacature en uw organisatie goed begrijpen, gaan wij gericht kandidaten benaderen. Wij stellen een longlist op van potentiële kandidaten. Deze bespreken wij, maken een selectie en nodigen alleen de beste kandidaten uit. Na het voeren van diverse gesprekken, kunt een gefundeerde keuze maken. Gedurende het hele IT Recruitment proces begeleiden wij u. Ook nadat het dienstverband is ingegaan blijven wij betrokken.

IT recruitment

Indien u geïnteresseerd bent in onze dienstverlening of direct een vacature bij ons wilt uitzetten, neem dan gerust contact met ons op.

NEEM DIRECT CONTACT OP


Terug
×

Hello!

Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us an email to guido@searchcompany.nl

× Hoe kan ik je helpen?