MENU

• Recruitment

RECRUITMENT.
RECRUITMENT

Sinds de oprichting van ons IT Recruitment en Executive Search bureau in 2000 hebben wij meer dan duizend IT vacatures mogen invullen voor onze opdrachtgevers. De IT professionals die wij bemiddelen hebben een afgeronde HBO- of WO opleiding. Onze kerndisciplines zijn: IT, Management, Sales en Consultancy. Wij werken met name voor IT bedrijven maar ook IT afdelingen van grotere organisaties doen regelmatig een beroep op ons om ICT vacatures in te vullen. Wij werken landelijk met een focus op Eindhoven, Amsterdam, Utrecht en Rotterdam. Omdat wij sterk geloven in ons netwerk van professionals en onze dienstverlening zijn wij in staat om IT recruitment uit te voeren op basis van ‘No Cure No Pay’. Indien u met ons Service Level Agreements wenst af te spreken dan werken wij op retained basis.

Het vinden van goede IT specialisten en IT Account Managers voor uw specifieke IT vacatures is maatwerk. The Search Company begrijpt dat. Met een track record in IT werving en selectie vanaf 2000 hebben wij ruime ervaring met diverse recruitment concepten. Wij gaan niet adverteren en afwachten wie ons vindt, wij gaan als headhunter zelf actief op zoek naar de beste kandidaat. Deze aanpak verschilt met die van traditionele werving en selectiebureaus. Nadat wij uw vacature en uw organisatie goed begrijpen, gaan wij gericht kandidaten benaderen (IT headhunting). Wij stellen een longlist op van potentiële kandidaten. Deze bespreken wij desgewenst met u. Vervolgens maken wij een selectie en nodigen wij deze uit voor een kennismaking met u als opdrachtgever. Uit deze sollicitanten wordt dan, na het voeren van diverse gesprekken, een keuze gemaakt. Gedurende dit gehele proces begeleiden wij u. Ook in de arbeidsvoorwaardelijke fase kunnen wij u adviseren. Ook nadat het dienstverband is ingegaan blijven wij betrokken. Wij evalueren na enkele weken aan zowel de kant van de kandidaat en ook aan de klantzijde of de samenwerking naar wens verloopt.

Indien u geïnteresseerd bent in onze dienstverlening of direct een vacature bij ons wilt uitzetten, neem dan gerust contact met ons op.

NEEM DIRECT CONTACT OP


Terug