MENU

• Recruitment

RECRUITMENT.
RECRUITMENT

Sinds de oprichting van ons werving en selectie bureau in 2000 hebben wij meer dan duizend bemiddelingen mogen doen voor onze opdrachtgevers. De kandidaten die wij bemiddelen hebben een afgeronde HBO- of WO opleiding. Onze kerndisciplines zijn: IT, Technology, Sales & Marketing en Management. Omdat wij sterk geloven in onze dienstverlening zijn wij in staat om recruitment uit te voeren op basis van ‘No Cure No Pay’. Indien u met ons Service Level Agreements wenst af te spreken dan werken wij op retained basis.

Het vinden van goede medewerkers voor uw specifieke vacatures is maatwerk. The Search Company begrijpt dat. Met een track record in werving en selectie vanaf 2000 hebben wij ruime ervaring met diverse recruitment concepten. Wij gaan niet adverteren en afwachten wie ons vindt, wij gaan zelf actief op zoek naar de juiste kandidaat. Deze aanpak verschilt met die van traditionele werving en selectiebureaus. Nadat wij uw vacature en uw organisatie goed begrijpen, gaan wij gericht kandidaten benaderen. Wij stellen een longlist op van potentiële kandidaten. Deze bespreken wij desgewenst met u. Vervolgens maken wij een selectie en nodigen wij deze uit voor een kennismaking met u als opdrachtgever. Uit deze sollicitanten wordt dan, na het voeren van diverse gesprekken, een keuze gemaakt. Gedurende dit gehele proces begeleiden wij u. Ook in de arbeidsvoorwaardelijke fase kunnen wij u adviseren. Daarna blijven wij betrokken nadat het dienstverband is ingegaan. Wij evalueren na enkele weken aan zowel de kant van de kandidaat en ook aan de klantzijde of de samenwerking naar wens verloopt.

Indien u geïnteresseerd bent in onze dienstverlening of direct een vacature bij ons wilt uitzetten, neem dan gerust contact met ons op.

NEEM DIRECT CONTACT OP


Please leave this field empty.

Terug