Open sollicitatie

Op zoek naar een uitdagende en dynamische baan in de IT of Technology wereld?

Kijk dan snel in onze vacaturebank naar alle actuele vacatures. Indien er op dit moment geen passende vacature voor je bij staat, kun je een open sollicitatie sturen (met je cv) naar info@searchcompany.nl of ons open sollicitatie formulier invullen.

Laat de IT headhunters van The Search Company voor jou zoeken naar een nieuwe baan.
Wat jouw ambities of wensen ook zijn voor de volgende stap in jouw carrière, bij The Search Company ben je aan het goede adres! Binnen ons portfolio hebben wij functies voor hoogopgeleide professionals in verschillende disciplines, zowel op detacheringsbasis als direct in dienst bij onze opdrachtgevers. Onze kerndisciplines zijn: IT, Technology, Sales & Marketing en Management.

The Search Company kan jou helpen bij het opstellen van een goed CV en geeft ook sollicitatietips aan kandidaten.
The Search Company streeft ernaar om jou zo goed mogelijk te begeleiden en te adviseren in een volgende stap in je carrière. Jouw wensen en eisen ten aanzien van een nieuwe baan staan bij ons centraal. Indien je uitgenodigd wordt voor een gesprek bij één van onze opdrachtgevers, bereiden wij je hier zo goed mogelijk op voor. Onze voorbereiding houdt niet op bij een routebeschrijving, maar we geven je gericht advies dat betrekking heeft op de functie en de opdrachtgever.

    Wij gaan vertrouwelijk om met jouw gegevens. Bekijk hier onze privacyverklaring.