MENU

Testimonials

Testimonials.

Opdrachtgevers

Zoals jullie begrepen hebben, ga ik als Director Professional Services mijn werkgever verlaten. Dank voor de samenwerking in de afgelopen 38 maanden. Het was een plezierige en bovenal succesvolle samenwerking! Voor nu wens ik jullie veel succes in de verdere wervingsactiviteiten voor onze organisatie. Ik ben blij dat dit met de vertegenwoordiging van mijn opvolger en zijn team in goede en warme handen is. Wie weet mogen we ooit nog eens samenwerken.
“This is to inform you that the offer negotiations with the candidate have been successful and he has accepted our offer. Please let me know shall you have any questions. Thank you very much for providing this fantastic candidate! I am looking forward to working with you in the future.”
“As you know, our Dutch subsidiary company was legally created last Friday, and took on its first employee this week. Thank you for your pleasant and very constructive cooperation to find the right person for this first position at our company. It took longer than anticipated, but we hope and feel (at this very early stage of course) that the candidate will fit into the team and be efficient in his role. We would not hesitate to recommend your company to others, should anyone ask us.”

Kandidaten

Onlangs ben ik afgestudeerd aan de opleiding HBO Bedrijfseconomie en was ik opzoek naar mijn eerste echte baan. Een recruiter van The Search Company benaderde mij voor een leuke functie, maar omdat ik net vers uit de schoolbanken kom, had ik totaal nog geen ervaring met een “echt” sollicitatiegesprek. De recruiter heeft mij onlangs uitgenodigd op kantoor om mij zo goed mogelijk voor te bereiden op het sollicitatiegesprek. Helaas had de echte sollicitatie niet meteen het gewenste effect. Toch kijk ik terug op een goed en waardevol gesprek met The Search Company. Dankzij de goede tips is het me onlangs gelukt om een eerste echte baan te vinden. Ik zou de The Search Company aan iedereen aanraden die opzoek is naar een leuke baan. De recruiters nemen echt de tijd om je zo goed mogelijk voor te bereiden op een sollicitatiegesprek. Wanneer je op een sollicitatiegesprek bent geweest, krijg je een snelle en duidelijke terugkoppeling. Nogmaals bedankt voor alles! ;-). Groetjes, Shirley
Ik ben via LinkedIn benaderd voor een positie bij een opdrachtgever van The Seach Company. Gedurende het gehele traject heb ik het contact met alle consultants als zeer positief ervaren. Waarom dat is? Vanwege de interne kracht. De kracht van The Search Company rust naar mijn mening op de volgende drie peilers: – Persoonlijk contact: voor en na elke fase was er contact per mail, sms of telefoon om de ervaring en voortgang uit te wisselen; – Voorbereiding: bij elke fase was alle relevante en juiste informatie beschikbaar zoals de inhoud van de functie, het doel van het gesprek, de achtergrond en karakter van de gesprekspartners; – Vakkennis: The Search Company weet wat er speelt in de markt en begrijpt de inhoud van functies. Dit zorgt voor een accurate match tussen werkgever en werknemer.
“Nadat een IT recruiter van The Search Company mij benaderde heeft deze recruiter mij zeer professioneel begeleid bij de bemiddeling naar een nieuwe baan. Als je met The Search Company praat dan merk je hoe groot hun netwerk is. Zij kennen veel mensen en bedrijven en zijn daardoor in staat waardevolle tips te geven die helpen tijdens de sollicitatieprocedure.”
“The Search Company’s advies blinkt uit door de persoonlijke en directe benadering en is voor mij van onschatbare waarde gebleken. Niet alleen door uitstekende voorinformatie over de functie te geven, maar ook door input te geven over gesprekstechnieken. Dat deze aanpak resultaten boekt, bleek onmiddellijk. Daarnaast heeft The Search Company als IT recruitment bureau het recruitment proces perfect begeleid; hierdoor konden we vliegensvlug van intake naar sollicitatie naar overeenkomst. Ik kan The Search Copmany dus absoluut aanbevelen als Recruitment organisatie!”
“The Search Company valt op in hun werkwijze door een prettige manier van communiceren, ze zijn daarbij goed to-the-point en weten snel kandidaten en opdrachtgevers te analyseren en kunnen dit ook duidelijk onder woorden brengen. Zij kunnen op een evenwichtige manier de belangen van kandidaten en opdrachtgevers behartigen en zijn daar ook transparant in.”
Terug