Reviews

Bekijk onze meest recente reviews.

jeremyvanzanten
jeremyvanzanten
24 Januari 2023
The Search Company was 1 van de eerste recruiters waar ik mee in contact kwam toen ik mijn vorige baan kwijtraakte en Jan-Willem was bereid er alles aan te doen mij te helpen. Het zegt een heleboel om een vreemdeling zo te willen helpen met het zoeken naar iets nieuws, echte klasse! Wat mij betreft is er geen betere recruiter voor de ICT! Ik hoop in de toekomst nog eens contact met ze te hebben. 10/10!
Nino
Nino
17 September 2022
Goede ervaring met de Search Company, hier ben ik prettig te woord gestaan en de recruiters zijn al hun afspraken na gekomen. Ik ga de Search Company zeker aanraden bij mijn vrienden kring.
Dick Veltum
Dick Veltum
31 Augustus 2021
Ik ben alweer heel wat jaren bekend met Guido Cox van The Search Company. Hij weet je altijd met de juiste mensen in contact te brengen. Kortom de juiste man om je aan de juiste baan te helpen.
robert vos
robert vos
10 Juni 2021
Zeer professionele begeleiding en communicatief zeer betrokken. Tijdens het selectie & werving proces word je goed begeleid naar een fantastisch nieuwe baan. Een hele fijne samenwerking beleefd. Dit is echt top!
meniman98
meniman98
2 Juni 2021
The best recruitment agency I know. Bart is exceptional, Jan-Willem and Bernard are also fantastic recruiters. They have the best jobs and offer the best treatment
Justus van Someren
Justus van Someren
9 Januari 2021
The Search Company heeft me uitstekend en professioneel begeleid tijdens het selectieproces. Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe baan en wil jullie ontzettend bedanken voor jullie hulp en betrokkenheid!
Michiel Kersten
Michiel Kersten
14 December 2020
Search Company heeft mij zeer zorgvuldig en professioneel geholpen aan een uitdagende baan. Geen dozenschuivers maar echt gezocht naar een inhoudelijke en sociaal emotionele match!
Rafeal
Rafeal
5 Mei 2020
Thanks for cooperating!