Sollicitatietips

Ontvang meteen handige sollicitatietips en sollicitatie vragen!


Solliciteren doe je niet dagelijks. Als je wil gaan solliciteren is het handig om een aantal concrete
sollicitatietips te krijgen. Door onze jarenlange ervaring met werving- en selectie hebben wij veel inzicht gekregen in hoe een sollicitatieprocedure verloopt. Vanaf het reageren op een vacature, het voeren van sollicitatiegesprekken, tot aan de arbeidsvoorwaardelijke fase; The Search Company kent de valkuilen. Voor elke sollicitatiefase weten wij waar je als sollicitant op moet letten. Ook kunnen wij opdrachtgevers die op zoek zijn naar de beste professionals voor hun vacatures ondersteunen in het proces van kandidaat selectie. Zowel kandidaten maar ook opdrachtgevers kunnen voordeel halen uit onze sollicitatietips. 

Hoe schrijf je een goede sollicitatiebrief? Welke eerste indruk maak je als je op sollicitatiegesprek gaat? Hoe beantwoord je de meest gestelde sollicitatievraag “vertel eens iets over jezelf“? Wij geven heel vaak sollicitatietips aan kandidaten. Daarom hebben we ook een video gemaakt waarin enkele do’s en don’ts aan bod komen. 

Veel sollicitanten die wij door de jaren heen hebben mogen bemiddelen hebben dankbaar gebruik gemaakt van onze sollicitatietips. Wij vinden het leuk wanneer zij hun ervaring met The Search Company hebben gedeeld op social media. Bijvoorbeeld op de Linkedin pagina van onze directeur Guido Cox vind je veel positieve referenties. Andere kandidaten delen hun ervaring als Google review. Al deze kandidaten hebben dankbaar gebruik gemaakt van onze sollicitatietips. 

Wil je weten wat de meest gestelde sollicitatievragen zijn of wil je tips ontvangen die je kunt gebruiken bij het solliciteren, vul dan jouw gegevens hieronder in. Wij sturen deze informatie dan zo snel mogelijk naar jou toe.

10 + 5 =

Wij gaan vertrouwelijk om met jouw gegevens. Bekijk hier onze privacyverklaring.