MENU

• Het Team

HET TEAM. 

Guido Cox Managing Director

Guido (1969) heeft in 2000 The Search Company opgericht. Na het afronden van zijn Master in Bedrijfseconomie aan de Universiteit van Maastricht, begon Guido aan zijn carrière in de IT industrie. Guido werkte in commerciële rollen voor verschillende bedrijven in de IT. Op dit moment is hij meer dan 17 jaar actief in de recruitment en detacheringsbranche. Guido is getrouwd, heeft twee kinderen en in zijn vrije tijd houdt hij er van om te hardlopen, fietsen (wielrennen en mountainbiken) en wandelen. Guido’s PR op de Hele Marathon staat op 3:08.32. Dit record haalde hij tijdens de Marathon Eindhoven in 2015. Met betrekking tot wielrennen is Guido lid van het Cima Coppi Business Peloton – Team Eindhoven.

Ellie Fontijn Backoffice & Business Development

Ellie (1970) heeft in 2000 The Search Company opgericht. Ellie was op dat moment werkzaam bij Ernst & Young Interim Management en was toen al actief in het plaatsen van professionals. Deze ervaring was zeer bruikbaar op het moment dat zij de The Search Company startte. In de eerste jaren werkte Ellie als Recruitment Consultant maar naarmate de organisatie steeds groter werd, heeft zij de complete backoffice op zich genomen. Op dit moment is Ellie verantwoordelijk voor alle interne zaken (administratie, HR, marketing etc.) van The Search Company en The Project Company.

Rachel Boschma Senior Recruitment Consultant

Recentelijk heeft Rachel Boschma (1985), Senior Recruitment Consultant | Teamlead, haar 10-jarig jubileum mogen vieren bij The Search Company. Ze heeft nog steeds dezelfde gedrevenheid en enthousiasme als toen ze begon als Junior Consultant in 2007. Met veel passie en interesse voor de ‘fast moving’ IT markt en recruitment is ze in staat om haar kennis up-to-date te houden en haar klanten (veelal commerciële IT vendoren) en kandidaat portfolio op een strategische manier te onderhouden en uit te bouwen. Inmiddels brengt ze ook graag haar kennis en ervaring over aan haar collega recruiters van The Search Company en laat ze zien hoe je succesvol kan worden. Als ze niet aan het werk is dan brengt ze graag tijd door met haar mooie gezin, geniet ze van “wining en dining” bij exclusieve restaurants en als de agenda het toelaat brengt ze graag een bezoekje aan haar favoriete vakantie bestemming Ibiza.

Daphne van Steijn Recruitment Consultant

Daphne (1974) werkt sinds 2010 bij The Search Company. Vanaf 1997 is zij werkzaam in commerciële functies binnen de IT industrie. Daphne startte haar carrière op de sales afdeling van een internationale IT distributeur. Tijdens deze periode heeft Daphne een groot netwerk van relaties opgebouwd, waarmee zij tot op heden duurzaam contact onderhoudt. Veel van haar huidige opdrachtgevers en kandidaten kent zij uit haar beginperiode van haar loopbaan. Daphne heeft een enthousiaste en open persoonlijkheid. Zij is zeer betrokken bij haar kandidaten. Naast haar werk houdt ze van borrelen met haar vriendinnen, haar gezin en gaat zij graag kamperen.

Eva Roos Recruitment Consultant

Eva (1991) heeft de Master Economische Psychologie afgerond aan de Universiteit van Tilburg. In 2015 is ze als Recruitment Consultant gestart bij The Search Company. Eva werkt resultaatgericht en heeft een sterk gevoel ontwikkeld voor het verbinden van talent en organisatie. Daarbij richt ze zich op het vinden van de juiste kandidaten en het opbouwen van kwalitatieve klantrelaties. In haar vrije tijd houdt Eva zich graag bezig met mountainbiken en het spelen van klassieke pianomuziek.

Roland Jansen Recruitment Consultant

Roland (1991) heeft in 2014 zijn HBO opleiding Communicatie afgerond aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven. Hierna is hij direct begonnen aan zijn eerste baan als Online Marketeer en Communicatie professional bij een Technische Service Provider. In 2015 heeft hij de overstap gemaakt naar The Search Company. Roland richt zich op het ontwikkelen van een persoonlijke, authentieke en empathische band met zowel kandidaat als opdrachtgever. Als Bourgondiër pur sang geniet Roland van mooi en smaakvol eten en houdt hij van een druk sociaal leven.

Fabian Los Search Consultant

Fabian (1995) Heeft zijn atheneum diploma behaald aan het Rythovius College in Eersel. Met een grote economische interesse is hij begonnen aan de studie Bedrijfseconomie in Eindhoven. In het derde jaar van zijn studie heeft Fabian zijn oriënterende stage bij The Search Company gelopen. Deze samenwerking is aan beide kanten goed bevallen en Fabian is sindsdien als Search Consultant aan de slag gegaan. In zijn vrije tijd is Fabian graag bezig met sportieve activiteiten. Van voetballen op zondagmorgen tot zaalvoetbal of fitness. Als student heeft Fabian een druk sociaal leven en houdt hij van gezelligheid.

Jan-Willem van der Graaff Recruitment Consultant

Jan-Willem van der Graaff (1989) behaalde zijn Gymnasium diploma aan het Titus Brandsma Lyceum in Oss. Hierna verhuisde hij naar Amsterdam waar hij ging studeren aan de Universiteit van Amsterdam. Jan-Willem behaalde hier een dubbele Master Psychologie (Sociale Psychologie en Sport en Prestatiepsychologie). Jan-Willem is zeer sportief. Zo is hij Nederlands Kampioen Marathon Zwemmen. Daarnaast is hij erin geslaagd om in 2013 Het Kanaal over te zwemmen. Hij zwom in tien en een half uur van Dover naar Calais, een afstand van 40 kilometer. Naast zijn sportieve hobby houdt Jan Willem van sociale activiteiten en veel gezelligheid.

Terug