Best

Werving en selectie in omgeving Best


Werving en selectie is een vorm van arbeidsbemiddeling wat we in het Engels vertaald ook wel kennen als Recruitment & Selection. Het proces omvat het zoeken, aantrekken, selecteren en voorstellen van geschikte kandidaten voor een baan of vacature bij een bedrijf of instelling. Bij wederzijdse interesse vanuit kandidaat en opdrachtgever kan de kandidaat worden aangesteld bij het betreffende bedrijf of de instelling. The Search Company ondersteunt u (als werkgever of als werknemer) graag bij dit proces. The Search Company is opgericht in Eindhoven in het jaar 2000. ICT Recruitment zit in ons DNA. Onze oprichter is altijd werkzaam geweest in de ICT industrie dus wij spreken het jargon van de IT wereld.

U hoeft niet direct op zoek naar een Recruitment Agency in Best om de beste kandidaten te vinden voor uw vacature. The Search Company is expert in IT/ Technology en Sales Recruitment in geheel Nederland. Het kantoor van The Search Company bevindt zich echter in Eindhoven, op Strijp-S. Veel van onze klanten en kandidaten bevinden zich ook in deze omgeving. Hierdoor is ons Recruitment Bureau een gewaardeerd partner voor werving en selectie in Best en omgeving.

Het vinden en benaderen van goede ICT specialisten vereist maatwerk. Werving en selectie binnen dit domein vereist dat je kennis hebt van het ICT landschap en de ontwikkelingen. Daarnaast is het van groot belang dat er een gedegen netwerk aan bedrijven en kandidaten. In de regio Eindhoven werken wij voor zowel IT rollen bij (niet-IT gerelateerde) eindklanten als voor (executive) business rollen bij IT- en software bedrijven.

ICT is voor de regio waarin Best zich bevindt sterk in ontwikkeling. Het ligt natuurlijk dicht bij Eindhoven, wat een van de top 10 gemeenten is die absoluut én relatief veruit de meeste ict- en mediabedrijven hebben. Per tienduizend inwoners telt Eindhoven zo’n 113 bedrijven. (bron: dataplatform Waarstaatjegemeente.nl) 

Ontwikkelingen in de samenleving en snel veranderende behoeften van inwoners en bedrijven stellen steeds nieuwe eisen aan de ICT. Bedrijven zijn bezig met moderne digitale dienstverlening, efficiënte digitale werkprocessen en strategische informatievoorziening. ICT medewerkers ontwikkelen samenhangend informatiebeleid en toekomstgerichte informatieplannen. Zoek jij zulke werknemers of ben jij zelf zo’n werknemer? Dan kan The Search Company jou helpen! 

Best

Onze expertises

Met een track record in werving en selectie van ruim 20 jaar hebben wij als recruitment agency ruime ervaring met diverse recruitment concepten en zijn wij specialist binnen de IT branche. Onze kerndisciplines binnen deze branche zijn: IT recruitment, Technology recruitment, Sales recruitment, Finance recruitment, Management recruitment, Marketing Recruitment en Consultancy Recruitment. Bent u op zoek naar een Recruitment bureau in de omgeving van Best neem dan vrijblijvend contact met ons op via de knop onderaan deze pagina.

Populaire ICT vacatures in omgeving Best

The Search Company heeft als recruitment bureau diverse opdrachtgevers in Best en omgeving. Deze organisaties hebben regelmatig ICT vacatures. Onze IT recruiters vinden voor deze organisaties de beste IT specialisten voor hun ICT vacatures. 
Ben je een ICT professional en op zoek naar ict vacatures in Best? Vind hier je ICT vacatures in Best of omgeving. Solliciteer direct!
 

 

Plaatsen waar wij nog meer opereren

Wij opereren ook nog in onder andere EindhovenUtrecht, Nijmegen, Rotterdam, Zwolle, België, Den Haag, Tilburg, ’s Hertogenbosch en meer.

Als u meer wilt lezen over hoe onze klanten en kandidaten onze werving en selectie dienstverlening hebben ervaren, lees dan onze reviews op onze Google paginaWilt u toch nog graag iets meer weten over The Search Company kijk dan eens op onze Social Media pagina’s: LinkedInFacebookInstagram of pak de telefoon op! We vertellen je graag meer!