2023: nieuw jaar, nieuwe stappen bij TSC!

Maar liefst 22 jaar geleden richtten Guido Cox en zijn vrouw Ellie Fontijn samen the Search Company op. Ze startten met het Secretary Search, groeiden vervolgens door naar ICT Search en uiteindelijk is dit The Search Company (en vergeet The Project Company niet!) geworden. 22 mooie jaren hebben zij dit bedrijf groots gemaakt, met een persoonlijke en familiaire touch inclusief focus op de business. We bevinden ons inmiddels al een aantal jaren op een bruisende plek (Strijp-S). Dé plek waar veel collega’s hebben mogen groeien, waar we heel veel klanten hebben mogen helpen uitbreiden met hun bloeiende bedrijven én heel veel ambitieuze kandidaten op toffe functies hebben mogen neerzetten.

Overdragen

Een aantal jaar geleden kwam de wens om dit prachtige bedrijf langzaam over te gaan dragen. Guido en Ellie wilden het niet over laten nemen door een grote bekende partij maar wilden dit juist in de ‘TSC family’ houden. In een proces van een aantal jaar zijn ze steeds meer een stapje terug gaan doen en nam het nieuwe management een steeds grotere plaats in.

Nieuw jaar, nieuwe stappen

Vanaf januari 2023 was het zover: de afsluiting van een heel belangrijk hoofdstuk in het leven van Guido en Ellie. Om hen in het zonnetje te zetten besloten we een ouderwets ‘The Search Company’ feestje te houden. Gewoon hier op kantoor in onze mooie roze kantine (versierd met polaroids met 22 jaar aan herinneringen), inclusief een foute playlist vol Hollandse hits, een heerlijke lunch en een goede borrel. Starten met champagne, eindigend met een biertje uit de tap.

Een iconisch TSC feestje inclusief een Live Painter

Om dit iconische TSC beeld (wat vieren we hier altijd graag een feestje!) vast te leggen en Guido en Ellie een tastbare herinnering te geven besloten we een Live Painter in te huren. Jeannette heeft tijdens dit gezellige samenzijn de gezelligheid en de sfeer perfect weten vast te leggen. Zie hieronder de voortgang van Jeannette. Het eindresultaat zie je onderaan dit bericht!

Terwijl Guido en Ellie prachtig speechten, Jan-Willem hen nog even in het zonnetje zette, we gepersonaliseerde The Search Company versies deden van ’30 seconds’ en ‘Finish the Oneliner’ tikten de uurtjes voorbij en zo hadden we een perfecte afsluiting van een heel mooi tijdperk en een prachtige start van het nieuwe jaar.

Niet te vergeten..

Guido en Ellie, wat mogen jullie trots zijn op wat jullie hebben neergezet de afgelopen jaren. We zijn jullie dankbaar voor alles wat we hebben geleerd en wat we hebben meegemaakt. Als team gaan we ervoor zorgen dat jullie met veel trots naar ons zullen kijken. We wensen jullie mega veel plezier en een fijne, succesvolle tijd samen toe. Tot op de borrels!

Schilderij van lunch setting gemaakt. 7 mensen zitten aan een tafel en twee staan aan het hoofdeinde om te speechen met een blaadje en/of een glas champagne in de handd.