Executive Search

Executive Search

Waarvoor gebruikt u een executive search bureau? Bent u als lid van een Raad van Commissarissen voor de organisatie die u beheert op zoek naar een CEO – CFO – CIO? Zoekt u als Venture Capitalist of als Investeringsmaatschappij naar een CEO – CFO – CIO voor het bedrijf waarin u participeert?

Een transparant zoekproces is het handelsmerk van The Search Company. Hierbij voeren wij een goed marktonderzoek uit en staan wij voor heldere en open communicatie. Zowel opdrachtgevers als kandidaten waarderen dit. Het werk dat wij uitvoeren draait om de identificatie van de juiste professional. Niet alleen letten wij op de juiste competenties, ervaring en ambitie maar ook cultuur, normen en waarden moeten aansluiten.

The Search Company heeft haar executive search proces opgedeeld in meer dan 200 processtappen. Hierdoor zijn wij in staat een executive search methode aan te bieden die het best aansluit op uw specifieke situatie. De beste directeur voor u vinden door maatwerk in Executive Search. Dat is waar wij voor staan, al meer dan 17 jaar.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening op het gebied van Executive Search? Neem dan contact op met Drs. Guido Cox van The Search Company. Als Executive Search Consultant / Headhunter heeft Guido meer dan 17 jaar ervaring in het vinden van de juiste senior management professionals. Graag informeert hij u naar de mogelijkheden om op discrete wijze op zoek te gaan naar de juiste manager.