Geleidelijke opstart na het Coronavirus

Nu het Coronavirus (COVID-19) wereldwijd is uitgebroken, bent u druk bezig om uw organisatie draaiende te houden. Wij bevinden ons in een intelligente lock-down situatie. Er wordt op grote schaal thuis gewerkt. ICT ondersteunt de kritieke processen. Uw ICT infrastructuur ondergaat een voortdurende reality check.

Nu komt het moment om vooruit te kijken. We bereiden ons voor op de opstart van de ‘1,5 meter samenleving’. Oostenrijk en Denemarken versoepelen al bepaalde overheids restricties. In Nederland maken de media ook al melding van een ophanden zijnde versoepeling van overheidsmaatregelen. Stap voor stap gaan we terug naar een ‘nieuw normaal’. Welke opstart maatregelen kunt u treffen.

Wat betekent dit voor ICT binnen een organisatie?

Is uw huidige on-premise ICT omgeving stabiel gebleken of moet u zich oriënteren op een verdere migratie naar de cloud? Eerdere crises en pandemieën hebben bewezen dat er nieuwe groei en nieuwe innovaties zullen ontstaan. Bent u voorbereid op de opstart na corona? Is uw ICT resource management op orde? Heeft u voldoende ICT personeel om de continuïteit te waarborgen en uw gebruikers optimaal te ondersteunen? Heeft u voldoende en het juiste personeel op de key posities? Zijn uw ICT processen voldoende vastgelegd?

ICT Resource Management bij de opstart na corona.

The Search Company heeft het juiste netwerk en de ervaring om u te ondersteunen met dergelijke vragen. Wij willen graag uw ketenpartner zijn op ICT Resource Management vlak. Met meer dan 20 jaar ervaring in ICT recruitment en ICT detachering kunt u op ons rekenen als toegewijd ketenpartner.

Neem voor meer informatie contact op met Ralph Smulders, uw account manager bij The Search Company. 

Lees meer van onze blogs hier. Meer weten over The Search Company vanuit een extern oogpunt. Lees onze Google reviews.