Growing business? Outsource het recruitmentproces!

Outsource het recruitmentproces? Jouw bedrijf doorloopt momenteel een flinke groei en gaat bijvoorbeeld een nieuw organisatieonderdeel introduceren. Hierdoor komen er nieuwe functies vrij, die ingevuld dienen te worden door nieuwe werknemers. Om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf de groei aan kan houden, wil je bijvoorbeeld nieuwe IT goeroes toevoegen aan jou team. Je kunt een huidige werknemer natuurlijk de job geven om hiernaar op zoek te gaan, maar dit gaat ten koste van de al schaarse tijd en kwaliteiten van je werknemer. Wat je kunt doen om dé perfecte kandidaten aan de haak te slaan? Outsource het recruitmentproces!

The focus line

Focus recruitmentproces

Een recruitmentbureau zoals The Search Company heeft als core business het zoeken van geschikte kandidaten voor haar opdrachtgevers. Het werven en selecteren van kandidaten is daarom niet iets war er ‘even bijgedaan wordt’. The focus line van The Search Company is volledig ingericht op het vinden van dé perfecte kandidaten voor jouw bedrijf. Zo is het recruitmentproces van A tot Z zo optimaal als mogelijk ingericht. Bij The Search company wordt er gewerkt met een recruitmentproces dat bestaat uit 200 processtappen, die allemaal worden doorlopen. Doordat de focus dag-in-dat-uit ligt op het invullen van (jouw) vacatures, zal het recruitmentproces niet alleen sneller verlopen maar ook zorgvuldiger.

Knowledge is key

Al 22 jaar vervult The Search Company het recruitmentproces voor verschillende opdrachtgevers, met name binnen de IT en ICT sector. Inmiddels hebben we er meer dan 2500 hoogopgeleide professionals met succes bemiddeld bij opdrachtgevers. Waarom The Search Company dit lukt? Omdat de IT en ICT sector geen onbekende wereld is voor onze recruitment en research consultants! Zij hebben kennis van de technologische ontwikkelingen en nieuwe omgangsvormen en weten allemaal de weg weten te vinden in de dynamische wereld van tegenwoordig. De jarenlange ervaring in het recruitmentproces zorgen ervoor dat The Search Company kennis heeft opgebouwd en netwerken heeft kunnen leggen. Hierdoor kunnen de recruiters van The Search Company goed inschatten wanneer er sprake is van een match, iets waar jij je dan absoluut geen zorgen meer over hoeft te maken!

Time saver alert!

Het zoeken naar een geschikte werknemer kost tijd. Helemaal als je het zelf moet doen en er geen ervaring mee hebt. Door het recruitmentproces uit handen te geven aan The Search Company, heb jij er geen omkijken meer naar en kun je jouw schaarse tijd elders besteden. Na één of enkele gesprekken met een van onze recruiters, ligt er een duidelijke wervingsvraag waar The Search Company mee aan de slag kan gaan. Je beslist uiteindelijk zelf wie je aanneemt, maar de kandidaten worden je door The Search Company aangeboden on a silver platter.

No cure no pay

Als opdrachtgever loop je weinig risico, omdat er bij The Search Company vaak gewerkt wordt op basis van ‘no cure, no pay’. Dit betekent dat je niets betaalt zolang er geen kandidaat voor je geworven is tijdens het recruitmentproces. Wel zo eerlijk toch?

The Search company werkt met alle zorgvuldigheid aan het recruitmentproces voor jouw kandidaat. De recruitment en research consultants zijn deskundig, betrokken en werken samen aan jouw succes! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op via de gegevens op de website. Als je meer wilt weten over de ervaringen die andere opdrachtgevers hebben met The Search Company, lees dan gerust onze Google-reviews.