Hoe vindbaar zijn IT recruitmentbureaus?

Hoe vindbaar zijn IT recruitmentbureaus? Dat vroegen ze zich af bij KICK! Digital. Zij zijn gespecialiseerd in online marketing en helpen hun klanten online te groeien. Om deze vraag te kunnen beantwoorden heeft KICK! Digital een onderzoek uitgevoerd met als doel; inzicht verschaffen in welke IT recruitmentbureaus er zijn en hoe goed ze organisch gevonden worden op doelgerichte zoekwoorden.

Het onderzoek is gebaseerd op de organische positie van 58 IT recruitmentbureaus, op basis van 19 doelgerichte, gerelateerde, non – branded zoekwoorden. KICK! Digital heeft getoetst hoeveel organische, doelgerichte bezoekers de 58 IT recruitmentbureaus krijgen, om zo te bepalen welk recruitmentbureau het meest zichtbaar is in de IT-recruitment industrie. Het onderzoek is tussen 31 januari en 5 februari 2020 voltooid.

The Search Company is op de 5e plaats geëindigd. Een mooie plaats waar wij als The Search Company erg trots op zijn!

Op basis van de resultaten van het onderzoek heeft KICK! Digital een schatting gemaakt van de hoeveelheid organisch verkeer van een bedrijf per maand. Hieruit blijkt dat The Search Company maandelijks 6,23% van de clicks krijgt bij het zoeken op een bepaald zoekwoord.

Lees meer van onze blogs hier. Meer weten over The Search Company vanuit een extern oogpunt. Lees onze Google reviews.

Eindhoven, 27 februari 2020