IT Recruitment Consultant behaalt haar Master

IT Recruitment Consultant Evy Jacobs is alweer bijna een jaar in dienst bij The Search Company. Een bewogen jaar want Evy moest ook haar afstudeerscriptie nog indienen en verdedigen.

Mission completed

Dat is gelukt. Zij heeft haar Master titel behaald aan de Universiteit Tilburg in de richting van Human Resource Studies. Een geweldige prestatie. De laatste loodjes waren zwaar maar Evy heeft hard gewerkt en nu is haar: “Mission Completed”. Ons hele team is trots op haar. Van haar collega’s heeft Evy een foto bedrukt op hout gekregen. Deze foto is genomen door fotograaf Erik op de dag dat Evy bij ons kwam solliciteren. Indertijd hebben wij daar ook een een artikel op onze website aan gewijd. Van The Search Company heeft Evy een paar nieuwe hardloopschoenen gekregen die ze mag gaan uitzoeken bij hardloopspecialist Rønnør in Eindhoven. Wij bedanken Andre van Rønnør voor de medewerking. Nu kan Evy zich gaan richten op haar nieuwe uitdaging: het lopen van de Halve Marathon in Eindhoven in 2019; onder de twee uur! Met haar drive en motivatie gaat dat zeker lukken. Succes Evy!

IT specialist Master
Evy bewondert haar foto die gemaakt is toen zij kwam solliciteren bij The Search Company. Ook ziet ze uit naar de voorbereiding op haar nieuwe uitdaging: het lopen van de Halve Marathon Eindhoven in 2019.