IT Recruitment is gewoon hard werken

IT Recruitment IT Recruitment

Omdat IT recruitment hard werken is zijn wij op woensdag 26 april 2017 bezocht door Marjolein Zaal-Noordhoek van Green Cicerone (www.greencicerone.nl).
Marjolein heeft het hele team van Recruitment Consultants en Research Consultants een ontspannende massage gegeven. Marjolein geeft coaching, massage en running therapie. Massage is een manier om via het lichaam te komen tot ontspanning, balans, en herstel. Wij vonden dit goed aansluiten bij ons logo. Een man in zen-houding. Deze symboliseert waarvoor wij staan: bezinning.

Voor kandidaten

Het is goed om je eens te bezinnen op je loopbaan. Ben je nog wel met de juiste zaken bezig? Leveren de dagelijkse zaken waarmee je bezig bent je energie of kosten ze alleen maar energie? Bij dergelijke vragen kan een gesprek met een recruiter van The Search Company verhelderend zijn. De uitkomst van het gesprek kan zijn dat we binnen ons netwerk op zoek gaan naar een meer passende functie. Dichter bij huis zodat je meer tijd overhoudt voor leuke dingen.

Voor opdrachtgevers

Voor onze opdrachtgevers willen wij ook rust bieden. Rust in hun recruitment proces. Niet zomaar een snelle vacature intake, een vacature campagne posten op internet, de response verwerken, een ‘pittig’ assessment afnemen, een kandidaat aannemen en gaan…
Nee. De achterliggende vraag is voor ons belangrijk. Wat zoek je in een nieuwe medewerker? Waarom zou je een nieuwe medewerker willen aannemen? Hoe gaat de organisatie de nieuwe medewerker in staat stellen om succesvol te worden in de nieuwe functie? Dergelijke vragen stellen wij. Hierdoor maken wij significant betere matches.

The Search Company

IT recruitment, werving- en selectie, detachering, executive search, headhunting. Het is gewoon hard werken. Het is mensenwerk. Wij weten dat. Wij hebben de ervaring. Wilt u hier als kandidaat of als opdrachtgever gebruik van maken? Bel ons dan. Ons telefoonnummer is: 040 – 296 23 62.