IT Specialist direct naar Taiwan

Zo gaaf om te lezen dat een IT Specialist die is bemiddeld door The Search Company in zijn tweede week direct door zijn werkgever naar Taiwan wordt gestuurd om een training te volgen. Als wij dan een dergelijk bericht ontvangen van een kandidaat dan geeft dat een goed gevoel. Hier doen we het voor; de juiste kandidaat op de juiste plek.

Een win-win-win situatie.

De opdrachtgever is tevreden want zij hebben een schaarse IT specialist aan boord gehaald waarmee zij hun klanten nog beter kunnen bedienen, de kandidaat is tevreden want deze maakt een nieuwe stap in zijn carrière. En niet zomaar een stap maar een echte carriere boost. Een uiteindelijk is The Search Company ook tevreden want wij hebben weer een kandidaat op HBO niveau succesvol bemiddeld.

Bent u als opdrachtgever of potentiële opdrachtgever ook op zoek naar de juiste IT professional laat het ons dan weten. Wij gaan graag het gesprek met u aan om een strategie te bespreken om deze persoon te vinden voor uw organisatie.

Ben je als kandidaat op zoek naar een nieuwe kans, laat je dan inspireren door het whatsapp bericht dat is toegevoegd aan dit bericht of door de foto in dit bericht. En bel/mail of whatsapp ons. Wij staan je graag te woord.