Lieve tekst van onze stagiair

Na drie maanden stage te hebben gelopen, nemen wij vandaag afscheid van onze stagiair. Zij volgt de opleiding Marketing en Communicatie op de Rooi Pannen. Tijdens haar stage heeft zij van alles gedaan: van het schrijven van blogs tot het zoeken van kandidaten. Zo heeft ze enkele trajecten van A tot Z gevolgd en veel bijgesprongen waar nodig was. De stagiair heeft tevens onze SEO up-to-date gehouden door een aantal blogs te schrijven voor op de website en posts gemaakt op @the.search.company Instagram. Klik de link om ze te lezen! 

We hebben een fijne tijd gehad samen met onze stagiair. De werkzaamheden die zij deed zijn zeer goed uitgevoerd. Zo zagen we ook hoe de stagiaire groeide binnen haar rol. We vonden haar een leuke en gezellige toevoeging in de groep! We zullen haar missen en hopelijk komt ze snel een keer langs!

Onze stagiair heeft een lieve tekst geschreven, deze luidt:
“Lieve Search Company, omdat jullie veel in je MARS hebben, heb ik enorm veel van jullie geleerd. Jullie zijn zo TOFF, waardoor ik mij heel erg thuis heb gevoeld. Voor mij zijn jullie er één uit duizend in een hele MILKYWAY. Bedankt voor alles!”

Zie de foto van de mooi creatie van onze stagiair.

We hopen dat de stagiair een mooie tijd tegemoet gaat in de volgende stappen die ze zeker gaat maken! We wensen haar veel succes.