Onze kernwaarden!

Kernwaarden.

De unieke dragers van een organisatie, de basis van een bedrijfscultuur en de eigenschappen/drijfveren die laten zien waar het bedrijf voor staat. We hebben het over kernwaarden! Door het creëren van waarden worden richtlijnen gecreëerd voor bepaald gedrag. In deze blog maak je kennis met de kernwaarden van ons IT werving en selectie bureau!

Hoe onderscheiden we ons?

Kernwaarden vertellen hoe en waarom er op een bepaalde manier gewerkt wordt. Het is erg belangrijk om hier eens stil bij te staan. Hoewel ze bij The Search Company nog niet op papier stonden, betekent het niet dat ze er niet zijn. Kernwaarden zijn er namelijk altijd, je moet er alleen achter komen wat ze zijn. Wat is nu echt belangrijk voor ons? Hoe onderscheiden wij ons als werving en selectie bureau dat al meer dan 20 jaar actief is in het zoeken naar en vinden van ICT professionals? Door in gesprek te gaan met het gehele recruitment team kom je tot de kern van de zaak. Belangrijk hierbij is dat het niet gaat over het product of de dienst maar juist over de mentaliteit binnen het bedrijf, de cultuur, de intrinsieke waarden van de personen binnen het bedrijf.

Brainstormsessies.

Door middel van twee interactieve sessies is The Search Company tot haar drie kernwaarden gekomen. De uitkomst van de brainstormsessie is in de afbeelding hieronder te zien. Enorm veel waarden die volgens het gehele team passend zijn bij The Search Company. Vervolgens kwam de uitdaging om dit te gaan clusteren door middel van het voeren van een discussie en zo tot een top drie te komen.

Onze kernwaarden!

Hieronder zijn de drie kernwaarden te zien. Zowel intern als extern zijn dit de uitgedragen gedeelde waarden, die de grondslag vormen voor het recruitment werk en de cultuur van ons recruitmentbureau.

Door de jaren heen heeft The Search Company enorm veel ervaring opgedaan, dit is terug te zien in de werkwijze vandaag de dag. Alle ICT recruitment consultants werken continue samen en gedurende het gehele werving en selectie proces zijn de recruiters 100% betrokken met zowel de kandidaat als de klant.

Lees meer van onze blogs hier. Meer weten over The Search Company vanuit een extern oogpunt? Lees onze Google reviews.