#Recruitment #Strijp-S

Januari 2018 – #Recruitment#Strijp-S – The Search Company

Werving en selectie in de IT industrie is uitdagend werk. Dus is het belangrijk om te werken in een omgeving waar je energie van krijgt. Dat is werken op Strijp-S in Eindhoven. Daarom is The Search Company blij hier gevestigd te mogen zijn. Ondanks dat werving en selectie zich ook naar social media verplaatst, blijft ’the personal touch’ van belang. Zeker om het grootste talent aan te spreken moet je je onderscheiden. De recruitment consultants van The Search Company zijn zo goed ingevoerd in de wereld van IT recruitment dat ze weten hoe ze IT talent moeten aanspreken. Deze kandidaten stellen dat op prijs.

The Search Company maakt op talloze manieren gebruik van social media om in contact te komen met goede kandidaten. Wij werven via de smartphone, Whatsapp, Linkedin, referral recruitment etc. Met behulp van de tooling van Google onderhouden wij onze online talentenpool. Ondanks dit alles is een mooie werkomgeving ook belangrijk. Vandaar deze post van de Strijp-S omgeving op onze website. Wil je als kandidaat meer weten over de vacatures waaraan wij vandaag werken bezoek dan onze vacature pagina: https://searchcompany.nl/vacatures/

Ben u als opdrachtgever op zoek naar IT talent? Wilt u weten hoe The Search Company u kan helpen om de beste professionals voor u te vinden? Neem gerust contact met ons op.