SEA campagne succesvol met Finetic

25 april 2018, SEA campagne

SEA campagne van The Search Company

The Search Company heeft, in een SEA campagne, de laatste maanden op een plezierige wijze samengewerkt met Finetic, web professionals. Finetic heeft The Search Company begeleid in het opzetten en uitvoeren van een Search Engine Advertising campagne. Online marketing specialist Nadine Jager – Çakili heeft professionele input gegeven gedurende het proces. In eerste instantie werden de doelstellingen vastgelegd. Daarna werd een vooronderzoek uitgevoerd door middel van een website analyse. Dit onderzoek leidde tot een strategie. Op basis van de strategie werden de benodigde werkzaamheden uitgevoerd op het gebied van zoekmachine adverteren. De resultaten werden maandelijks inzichtelijk gemaakt in een heldere rapportage.

Wij kunnen de web professionals van Finetic zeker aanbevelen indien u een SEA of SEO campagne overweegt. Bedankt voor de goede adviezen en het meedenken gedurende het project.

Over Finetic: Finetic is een internetbureau uit Eindhoven dat ondernemers ondersteunt bij het digitaal ondernemen. Finetic ontwikkelt websites en webapplicaties die toegevoegde waarde leveren aan uw bedrijfsresultaten.

Over The Search Company: The Search Company is een IT werving- en selectie bureau uit Eindhoven dat IT en Sales professionals bemiddeld binnen de IT en Engineering markt. The Search Company is opgericht in 2000 en is landelijk actief. De vacatures die wij in behandeling hebben zijn hier vindbaar: https://searchcompany.nl/vacatures/