Succesvolle SAP sales bemiddeling in Barcelona

Aan het begin van een nieuw kwartaal heeft The Search Company weer een internationale zoekopdracht met succes af weten te ronden. Wij hebben ons internationale netwerk aangesproken en een SAP sales gevonden voor een opdrachtgever, gespecialiseerd in Enterprise SAP omgevingen.

Onze opdrachtgever is een internationaal software bedrijf dat add-ons levert voor enterprise SAP omgevingen. The Search Company mag al sinds 2008 werken voor dit internationale software bedrijf. Recent heeft onze managing consultant Guido Cox een meeting gehad in Manchester (UK) met de CEO en de COO. Tijdens deze meeting is de samenwerking verder onderstreept. Dit internationale software bedrijf ziet The Search Company als haar strategische partner op het gebied van hun Sales en Sales Management vacatures. De afgelopen jaren hebben wij de volgende kandidaten mogen bemiddelen voor deze klant:

  • Country Manager D.A.CH regio – werkzaam vanuit het kantoor in Walldorf, Duitsland
  • Business Development Manager Benelux  – werkzaam vanuit het kantoor Utrecht
  • Business Unit Director Nordics – werkzaam vanuit Kopenhagen, Denemarken
  • Sales Executive UK – werkzaam vanuit Londen
  • Sales Executive Canada – werkzaam vanuit Toronto

En als meest recente bemiddeling (SAP Sales) (April 2017):

  • Sales Executive Spain, Italy – werkzaam vanuit Barcelona

Wij zijn er trots op om door dit software bedrijf gezien te worden als hun strategische partner voor het invullen van deze voor hun zo belangrijke commerciële vacatures. Wij kennen het SAP ecosysteem en hebben een relevant netwerk bij SAP partners, SAP integrators en bij SAP eindklanten. Voordat wij van start gaan in een regio brengen wij de belangrijkste SAP enterprise klanten in kaart en op basis hiervan achterhalen wij wie hier succesvol heeft verkocht. Deze kandidaten gaan wij dan proactief benaderen.

Nadat dit contact gelegd is met deze kandidaat bespreken wij deze profielen met het management bij onze klant en daarna delen wij meer informatie. Na een uitvoering screening introduceren wij de kandidaat bij onze klant. Vervolgens begeleiden wij het wervingstraject en assisteren wij zowel de opdrachtgevers alsook de kandidaat in de arbeidsvoorwaardelijke fase. De bemiddeling is voor ons pas afgerond als de kandidaat goed is ingevoerd in de organisatie.

Bent u als organisatie ook op zoek naar een organisatie die u kan ondersteunen in het uitbreiden van uw internationale sales organisatie? Neem dan contact op met The Search Company via: 040 – 296 23 62 of vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.