The Search Company goes visual!

Vrijdag 29 juni 2017 – The Search Company goes visual!

Meet Guido (CEO), Rachel (Sr. Recruitment Consultant) en Eva (Sr. Recruitment Consultant). Zij nemen u mee op een korte reis rondom en binnen The Search Company en informeren u over welke toegevoegde waarde The Search Company kan leveren aan uw bestaan. Kom gerust een keer langs voor een kop koffie!

https://www.youtube.com/watch?v=3z9oEUHGBJA

Welkom!

The Search Company is een recruitment en executive search bureau dat met name werkt binnen de IT en Technology sector. Wij zijn in 2000 opgericht en hebben inmiddels meer dan 1000 hoogopgeleide professionals bemiddeld bij onze opdrachtgevers. Vanuit ons kantoor in de Brainport Regio Eindhoven (Strijp-S) voeren wij werving- en selectie opdrachten uit voor nationale en internationale opdrachtgevers. Ons team bestaat uit recruitment en research consultants.

Naast onze recruitment en executive search activiteiten, hebben wij de laatste jaren onze dienstverlening uitgebreid met het detacheringsbedrijf The Project Company. Dit zusterbedrijf richt zich op het detacheren en projectmatig inzetten van IT- en Engineering Professionals.

Mochten wij u kunnen helpen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Dat kan zowel telefonisch als per mail (zie onderstaand). Graag verwelkomen wij u binnen ons netwerk en helpen wij u ofwel de volgende stap te zetten in uw carrière, ofwel bij het invullen van uw vacature!

 
Telefoon: 040-296 23 62

Locatie: Torenallee 30-50, 5617BD Eindhoven

E-mail: info@searchcompany.nl