TSC Team rent de Brabantse Kluis Trail!

Als we één hobby mogen noemen die de meeste recruiters van The Search Company graag doen is het absoluut hardlopen. Er zijn de afgelopen jaren, in het kader van teambuilding en gezelligheid, al veel gezamenlijke runs geweest en ook individueel hebben een aantal van onze recruiters halve marathons of zelfs hele marathons gerend.

Regelmatig wordt er een run geopperd en na het samen lopen van de Mud Masters in 2020 was nu de Brabantse Kluis Trail met een grote groep aan de beurt. Maar liefst zes van onze recruiters durfden dit avontuur aan: Bart, Bernard, Guido, Jan-Willem, Tim én Remko.

Waarom er voor de Brabantse Kluis Trail gekozen is? Deze run geeft een goed beeld van de lokale natuur in het Brabantse natuurlijke landschap. Water, bossen, akkers, heidepaden, single tracks en watergangen wisselen elkaar af. Daarbij is het mooie Brabant voor ons natuurlijk een thuiswedstrijd.

De keuze was tussen 10, 20 en 30 KM en Bart, Bernard, Guido, Jan-Willem, Remko en Tim besloten voor de 20 KM te gaan. Na flink wat training, soms gezamenlijk voordat we op kantoor waren, was het op zaterdag 10 december 2022 zo ver. Benieuwd hoe dat eruit zag? Kijk hieronder gauw verder!

Op deze foto zie je de zes recruiters van TSC die de Brabantse kluis Trail hebben gerend plus de afstand (20 km) en de startplaats (Herberg de Brabantse Kluis)

Met de start in de boerderij en een finish in de Kloostertuin (met een stukje dwars door een koeienstal!) was dit een Trail Event om nooit te vergeten. Alle zes de mannen tikten de 20 km aan en renden over de finish. De enige vraag die er nu nog is is: wanneer is de volgende run?!

Werk jij ook graag in een inspirerende omgeving waar plek is voor plezier én teambuilding? We horen graag van je. Neem via deze pagina contact met ons op.