Netwerkcafé Eindhoven

Bij het Netwerkcafé Eindhoven komen maandelijks meer dan honderd vijftigplussers elkaar ontmoeten. Zij leren elkaar kennen en inspireren elkaar. Zo staan de deelnemers samen sterker en worden zij individueel ook sterker! Hoe kan een vijftigplusser succesvol solliciteren?

The Search Company is gevraagd om een workshop te verzorgen. Dit voor het thema werken vanuit je eigen kracht.

Bedrijven zoeken mensen die iets toevoegen, recruiters letten op enthousiasme en de twinkeling in je ogen. En dat heb jij ook, zodra je van je eigen talenten en kracht uitgaat! Je weet waar je goed in bent, maar waar zit jouw kracht dan precies, en hoe laat je dat dan effectief zien? Een open opstelling, een verhaal hebben, technieken, mantra’s en meer. Overtuigen met enthousiasme vanuit je eigen kracht, zodat niemand meer om jou heen kan.

Daarover gaat het deze keer bij Netwerkcafé Eindhoven, waar maandelijks meer dan honderd vijftigplussers elkaar ontmoeten om samen te leren en elkaar te inspireren. Zo staan we samen sterker en daar word jij zelf – zeker weten – ook sterker van!

Succesvol Solliciteren

De workshop van die The Search Company organiseert heet Succesvol Solliciteren. Recruiter Guido Cox zal deze workshop verzorgen.

Behoed je voor de valkuilen van het sollicitatieproces. De deelnemer wordt op een praktische manier meegenomen in een sollicitatieprocedure. Dit keer niet vanuit het gezichtspunt van een sollicitant maar vanuit het gezichtspunt van een hiring manager. Deze manager heeft een vacature die hij bekend heeft gemaakt bij zijn HR afdeling. De HR afdeling gaat ‘de markt’ op om kandidaten te werven. Wat gebeurt er zoal? Guido neemt u mee in een procedure. Wat gaat er goed? Wat gaat er niet goed? Herkent u de valkuilen in een sollicitatieprocedure. Waar moet je op letten als kandidaat.

Guido Cox is als eigenaar van The Search Company al twintig jaar actief met het werven en selecteren van IT talent voor zijn opdrachtgevers. Hij heeft hierbij te maken met kandidaten die al een baan hebben of kandidaten die op zoek zijn naar een baan. Aan de andere kant moet hij rekening houden met de diverse contactpersonen die hij heeft aan de zijde van de opdrachtgever.

Guido Cox is de directeur van The Search Company, een IT werving- en selectiebureau uit Eindhoven. Guido studeerde Bedrijfseconomie aan de Universiteit van Maastricht. Na zijn studie is hij gaan werken in de IT industrie. Hij werkte in commerciële en projectmanagement functies voor Raet Applicaties, Sonera Telecom en Computer Associates. In 2000 startte hij The Search Company met het doel om goede matches te maken tussen IT professionals, IT bedrijven en IT afdelingen.

Bent u benieuwd naar het volledige programma van het Netwerkcafé Eindhoven op 12 maart aanstaande? Wilt u gratis deelnemen aan deze bijeenkomst van het Netwerkcafé Eindhoven? Registeer u dan nu via onderstaande link:

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-netwerkcafe-eindhoven-vanuit-je-eigen-kracht-97676706659