Emmen

Werving en selectie Emmen

Werving en selectie is een vorm van arbeidsbemiddeling wat we in het Engels vertaald ook wel kennen als Recruitment & Selection. Het proces omvat het zoeken, aantrekken, selecteren en voorstellen van geschikte kandidaten voor een baan of vacature bij een bedrijf of instelling. Bij wederzijdse interesse vanuit kandidaat en opdrachtgever kan de kandidaat worden aangesteld bij het betreffende bedrijf of de instelling. U hoeft niet direct op zoek naar een Recruitment Agency in Emmen om de beste kandidaten te vinden voor uw vacature. The Search Company is expert in IT/ Technology en Sales Recruitment in geheel Nederland. Veel van onze klanten en kandidaten bevinden zich in de omgeving van de hoofdstad Emmen. Hierdoor is ons Recruitment Bureau een gewaardeerd partner voor werving en selectie in Emmen en omgeving. ICT is voor de gemeente en regio Emmen sterk in ontwikkeling. Ontwikkelingen in de samenleving en snel veranderende behoeften van inwoners en bedrijven stellen steeds nieuwe eisen aan de ICT. Bedrijven zijn bezig met moderne digitale dienstverlening, efficiënte digitale werkprocessen en strategische informatievoorziening. ICT medewerkers ontwikkelen samenhangend informatiebeleid en toekomstgerichte informatieplannen 

Emmen

Onze expertises

Met een track record in werving en selectie in Emmen van ruim 20 jaar hebben wij als recruitment agency ruime ervaring met diverse recruitment concepten en zijn wij specialist binnen de IT branche. Onze kerndisciplines binnen deze branche zijn: IT recruitment, Technology recruitment, Sales recruitment, Finance recruitment, Management recruitment, Marketing Recruitment en Consultancy Recruitment. Bent u op zoek naar een Recruitment bureau in Emmen neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Populaire ICT vacatures in Emmen

The Search Company heeft als recruitment bureau diverse opdrachtgevers in Emmen en omgeving. Deze organisaties hebben regelmatig ICT vacatures. Onze IT recruiters vinden voor deze organisaties de beste IT specialisten voor hun ICT vacatures. 
Ben je een ICT professional en op zoek naar ict vacatures in Emmen? Vind hier je ict vacatures in Emmen of omgeving. Solliciteer direct!
 

 

Plaatsen waar wij nog meer opereren

Wij opereren ook nog in onder andere EindhovenUtrecht, Nijmegen, Rotterdam, Zwolle, België, Den Haag, Tilburg, ’s Hertogenbosch en meer.

Als u meer wilt lezen over hoe onze klanten en kandidaten onze werving en selectie dienstverlening hebben ervaren, lees dan onze reviews op onze Google paginaWilt u toch nog graag iets meer weten over The Search Company kijk dan eens op onze Social Media pagina’s: LinkedInFacebookInstagram of pak de telefoon op! We vertellen je graag meer!