Hasselt

Werving en selectie Hasselt

Werving en selectie is een vorm van arbeidsbemiddeling wat we in het Engels vertaald ook wel kennen als Recruitment & Selection. Het proces omvat het zoeken, aantrekken, selecteren en voorstellen van geschikte kandidaten voor een baan of vacature bij een bedrijf of instelling. Bij wederzijdse interesse vanuit kandidaat en opdrachtgever kan de kandidaat worden aangesteld bij het betreffende bedrijf of de instelling. The Search Company ondersteunt u (als werkgever of als werknemer) graag bij dit proces. 

The Search Company is opgericht in Eindhoven in het jaar 2000. ICT Recruitment zit in ons DNA. Onze oprichter is altijd werkzaam geweest in de ICT industrie dus wij spreken het jargon van de IT wereld. Eindhoven ligt niet ver van de grens met België en zodoende heeft is ons netwerk ook de grens overgestoken. Met name voor het invullen van Executive rollen en Enterprise accountmanagement rollen zijn wij actief binnen de grenzen van onze onderburen

Het vinden en benaderen van goede ICT specialisten vereist maatwerk. Werving en selectie binnen dit domein vereist dat je kennis hebt van het ICT landschap en de ontwikkelingen. Daarnaast is het van groot belang dat er een gedegen netwerk aan bedrijven en kandidaten. 

Werving en selectie van ICT professionals kunt u het beste overlaten aan de allerbeste ICT recruiters. Deze vind u bij The Search Company! Profiteer van het netwerk van ICT specialisten dat wij de afgelopen 20 jaar hebben mogen opbouwen. U hoeft niet direct op zoek naar een Recruitment Agency in België om de beste kandidaten te vinden voor uw vacature. The Search Company is expert in IT/ Technology en Sales Recruitment in geheel Nederland.

Hasselt

Onze expertises

Met een track record in werving en selectie in Nederland, België (omgeving Hasselt) van ruim 20 jaar hebben wij als recruitment agency ruime ervaring met diverse recruitment concepten en zijn wij specialist binnen de IT branche. Onze kerndisciplines binnen deze branche zijn: IT recruitment, Technology recruitment, Sales recruitment, Finance recruitment, Management recruitment, Marketing Recruitment en Consultancy Recruitment. Bent u op zoek naar een Recruitment bureau in hasselt neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Populaire ICT vacatures 

The Search Company heeft als recruitment bureau diverse opdrachtgevers in Hasselt en omgeving. Deze organisaties hebben regelmatig ICT vacatures. Onze IT recruiters vinden voor deze organisaties de beste IT specialisten voor hun ICT vacatures. 
Ben je een ICT professional en op zoek naar ict vacatures in Hasselt? Vind hier je ict vacatures in Hasselt of omgeving. Solliciteer direct!
 

 

Plaatsen waar wij nog meer opereren

Wij opereren ook nog in onder andere EindhovenUtrecht, Nijmegen, Rotterdam, Zwolle, België, Den Haag, Tilburg, ’s Hertogenbosch en meer.

Als u meer wilt lezen over hoe onze klanten en kandidaten onze werving en selectie dienstverlening hebben ervaren, lees dan onze reviews op onze Google paginaWilt u toch nog graag iets meer weten over The Search Company kijk dan eens op onze Social Media pagina’s: LinkedInFacebookInstagram of pak de telefoon op! We vertellen je graag meer!