Hoorn

Werving en selectie Hoorn

Werving en selectie is een vorm van arbeidsbemiddeling wat we in het Engels vertaald ook wel kennen als Recruitment & Selection. Het proces omvat het zoeken, aantrekken, selecteren en voorstellen van geschikte kandidaten voor een baan of vacature bij een bedrijf of instelling. Bij wederzijdse interesse vanuit kandidaat en opdrachtgever kan de kandidaat worden aangesteld bij het betreffende bedrijf of de instelling. The Search Company ondersteunt u (als werkgever of als werknemer) graag bij dit proces. The Search Company is opgericht in Eindhoven in het jaar 2000. ICT Recruitment zit in ons DNA. Onze oprichter is altijd werkzaam geweest in de ICT industrie dus wij spreken het jargon van de IT wereld.

U hoeft niet direct op zoek naar een Recruitment Agency in Hoorn zelf om de beste kandidaten te vinden voor uw vacature. The Search Company bevindt zich in Eindhoven, maar is expert in IT/ Technology en Sales Recruitment in geheel Nederland. Veel van onze klanten en kandidaten bevinden zich in de omgeving van Haarlem. Hierdoor is ons Recruitment Bureau een gewaardeerd partner voor werving en selectie in Hoorn en omgeving. 

Het vinden en benaderen van goede ICT specialisten vereist maatwerk. Werving en selectie binnen dit domein vereist dat je kennis hebt van het ICT landschap en de ontwikkelingen. Daarnaast is het van groot belang dat er een gedegen netwerk aan bedrijven en kandidaten. Noord-Holland stopt niet bij Amsterdam, sterker nog, daar begint het pas! Ook ten noorden van onze hoofdstad weten wij onze weg te vinden en bemiddelden we al eens een Head of IT bij een eindklant en diverse consultants bij consultancy bedrijven

Hoorn

Onze expertises

Met een track record in werving en selectie in Noord Holland van ruim 20 jaar hebben wij als recruitment agency ruime ervaring met diverse recruitment concepten en zijn wij specialist binnen de IT branche. Onze kerndisciplines binnen deze branche zijn: IT recruitment, Technology recruitment, Sales recruitment, Finance recruitment, Management recruitment, Marketing Recruitment en Consultancy Recruitment. Bent u op zoek naar een Recruitment bureau in Hoorn neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Populaire ICT vacatures in (omgeving) Hoorn

The Search Company heeft als recruitment bureau diverse opdrachtgevers in Hoorn en omgeving. Deze organisaties hebben regelmatig ICT vacatures. Onze IT recruiters vinden voor deze organisaties de beste IT specialisten voor hun ICT vacatures. 
Ben je een ICT professional en op zoek naar ict vacatures in Hoorn? Vind hier je ict vacatures in Hoorn of omgeving. Solliciteer direct!
 

 

Plaatsen waar wij nog meer opereren

Wij opereren ook nog in onder andere EindhovenUtrecht, Nijmegen, Rotterdam, Zwolle, België, Den Haag, Tilburg, ’s Hertogenbosch en meer.

Als u meer wilt lezen over hoe onze klanten en kandidaten onze werving en selectie dienstverlening hebben ervaren, lees dan onze reviews op onze Google paginaWilt u toch nog graag iets meer weten over The Search Company kijk dan eens op onze Social Media pagina’s: LinkedInFacebookInstagram of pak de telefoon op! We vertellen je graag meer!